Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 18:16

Πρόκληση για δύο Μεσσηνιακές ομάδες

Γράφτηκε από τον
Πρόκληση για δύο Μεσσηνιακές ομάδες

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή και το πρωτάθλημα της Α' τοπικής ωστόσο η χρονιά έχει ακόμη σημαντικά παιχνίδια για δύο Μεσσηνιακές ομάδες που ψάχνουν τη διάκριση εκτός Νομού.

Για την Κυπαρισσία έχουμε γράψει και θα γράψουμε για το πως έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, όμως αυτό που προέχει πλέον για την Τριφυλιακή ομάδα είναι η συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου και την προοπτική συμμετοχής στην Γ' εθνική τη νέα σεζόν.
Το Σάββατο η Μεσσηνιακή ομάδα έμαθε και τον τελευταίο της αντίπαλο, που θα είναι ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου που κατέκτησε τον τίτλο στην Αργολίδα την τελευταία αγωνιστική. Πανθυρεατικός και ΑΕ Σπάρτης συμπληρώνουν την τετράδα του ομίλου που θα στείλει μια ομάδα στην Γ' εθνική.
Η ομάδα της Λακωνίας, θεωρητικά, θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Κυπαρισσίας στη μάχη για την άνοδο, με το ματς των δύο ομάδων στην πρεμιέρα της 10ης Μαΐου στην Τριφυλία να παίζει εξ αρχής καθοριστικό ρόλο.
Όσο μεγάλη πρόκληση είναι για την Κυπαρισσία η άνοδος στην Γ' εθνική, άλλο τόσο εξιτάρει και τους ανθρώπους του Τσικλητήρα Πύλου η προοπτική της συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο Κυπελλούχος Μεσσηνίας μετρά ήδη δύο νοκ άουτ προκρίσεις και αύριο θα υποδεχθεί τον ΑΟ Θήβας με στόχο να προκριθεί στους «4», να φτάσει δηλαδή ένα βήμα πριν τον τελικό.