Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 19:13

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: «Ιδιες πιθανότητες στο μπαράζ με Εράνη», λέει ο Στ. Βανικιώτης

Γράφτηκε από τον

Έστω και στα τελευταία λεπτά, ο Αστέρας Αρφαρών πήρε προχθές στο Διαβολίτσι αυτό που ήθελε καθώς επικράτησε με 2-1 της τοπικής ομάδας χάρη στο γκολ του Καρύδη στο 86'.

Έτσι ισοβάθμησε με την Εράνη στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον θα διεκδικήσει την παραμονή σε αγώνα μπαράζ με τους Φιλιατρινούς. Το ματς θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Διαβολιτσίου με τον νικητή να εξασφαλίζει άμεσα την παραμονή και τον χαμένο να ελπίζει στην συνέχεια σε άνοδο της Κυπαρισσίας στην Γ' εθνική προκειμένου να μείνει και αυτός στην Α' τοπική.
Ο Στάθυης Βανικιώτης χαρακτήρισε δίκαιη την προχθεσινή επικράτηση της ομάδας του και τόνισε ότι οι πιθανότητες στον αγώνα μπαράζ είναι μοιρασμένες.
«Ήταν ένα δύσκολο ματς καθώς το Διαβολίτσι διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Εμείς είχαμε άγχος όμως τα παιδιά έβγαλαν ψυχή και δύναμη και τελικά πιστεύω ότι πήραμε δίκαια τη νίκη. Θα προετοιμαστούμε πλέον όσο το δυνατό καλύτερα μπορούμε για το τελευταίο ματς της χρονιάς με την Εράνη. Σε ένα αγώνα μπαράζ, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες», κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός.
Ο Κουρνέτας που αποβλήθηκε προχθές δεν θα παίξει κόντρα στην Εράνη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.