Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 20:42

Με ψυχή ο Αστέρας Αρφαρών έμεινε στην Α' τοπική - Νίκησε 2-1 την Εράνη στο μπαράζ

Γράφτηκε από τον
Με ψυχή ο Αστέρας Αρφαρών έμεινε στην Α' τοπική - Νίκησε 2-1 την Εράνη στο μπαράζ

Με την ανατροπή της… χρονιάς ο Αστέρας Αρφαρών επικράτησε 2-1 της Εράνης στο σημερινό μπαράζ παραμονής στο γήπεδο του Διαβολιτσίου και πανηγύρισε την σωτηρία του στην Α' τοπική κατηγορία.


Από την άλλη η Φιλιατρινή ομάδα, στη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, τερμάτισε στην 14η θέση και θα περιμένει τα μπαράζ ανόδου για να δει αν θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α' τοπική.
Αν η πρωταθλήτρια Κυπαρισσία ανέβει στη Γ' εθνική, τότε η Εράνη θα παραμείνει στην κατηγορία, αλλιώς θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α1 τοπική!
Το σημερινό μπαράζ που διεξήχθη στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο από όλη τη Μεσσηνία, με τους θεατές να πλησιάζουν τους 1000!
Στα αγωνιστικά η Εράνη προηγήθηκε στο 10' με πλασέ του Κεράνη, όμως ο Αστέρας που ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ανέτρεψε το σκορ πριν βγει το πρώτο 45λεπτο με δύο γκολ από στημένες φάσεις… Στο 30' ο Χαραλαμπόπουλος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μπούρα έκανε το 1-1 και έξι λεπτά αργότερα ο Γιαννακόπουλος με κοντινή προβολή ύστερα από κόρνερ του Φέστα έγραψε το τελικό 2-1.
Αναλυτικό ρεπορτάζ με πολλές φωτογραφίες στην Ελευθερία της Δευτέρας.