Κυριακή, 26 Απρίλιος 2015 21:52

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1: Εχασε στη Μυτιλήνη και έπεσε στην 8η θέση

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη με 3-1 γνώρισε χθες η "Μαύρη Θύελλα", η οποία έπεσε έτσι για πρώτη φορά στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής!


Οι Μεσσήνιοι παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας και παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη στο β' γύρο του πρωταθλήματος.
Στο 11' η Καλαμάτα κέρδισε ένα φάουλ και ο Τσάτσος έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει και στο κεφάλι του Παπαζούδη πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 33' ο Μούζος απόκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Μιχαλάκη όμως στο 43' νικήθηκε από τον παίκτη του Αιολικού και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1.
Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Τσάτσο και τον Βασιλόπουλο. Και στις δύο περιπτώσεις όμως οι παίκτες της Καλαμάτας νικήθηκαν από τον γκολκίπερ του Αιολικού Κλεομένη Παπαδόπουλο.
Ο Αιολικός αντίθετα ήταν εύστοχος στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια του στο β' ημίχρονο καθώς στο 60' ο Σαμπάνης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην Μεσσηνιακή άμυνα και με πλασέ πέτυχε το 2-1.
Το γκολ επηρέασε την Καλαμάτα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην συνέχεια. Αντίθετα ο Αιολικός είχε δοκάρι με τον Μίχο στο 71', απείλησε ξανά με τον Σπανό να αστοχεί από ευνοϊκή θέση στο 80' και στο 85' κέρδισε πέναλτι Μαλακού από τον Γκαρμίρη. Ο γκολκίπερ της Καλαμάτας, που είχε πάριε την θέση του Μούζου στο ημίχρονο, είδε την κόκκινη κάρτα, στα  γκολπόστ κάθισε ο Κώστας Ηλιόπουλος και ο Μανουσάκης σημάδεψε εύστοχα από τα 11 βήματα γράφοντας το 3-1.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Λένγκα, Παπαζούδης, Λίμα, Γάλας, Καδής (80' λ.τ. Μαλακός), Μίχος, Μ. Σαμπάνης, Μανουσάκης, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός (46' Σπανός).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μούζος (46' λ.τ. Γκαρμίρης), Ζαχαρόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χάριτος (75' Σαλαπάτας), Ηλιόπουλος, Κουντάνης, Μιλτιάδης, Τσάτσος (90' Νικολόπουλος), Βασιλόπουλος.