Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 13:29

Τέλος η σεζόν για Ρόμπεν - Χάνει τα ματς με Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόφσκι

Γράφτηκε από τον

Επέστρεψε για 16 λεπτά στον ημιτελικό Κυπέλλου και βγήκε πάλι νοκ-άουτ! Ο Αριέν Ρόμπεν, με νέο πρόβλημα τραυματισμού, χάνει πλέον τα υπόλοιπα ματς της Μπάγερν Μονάχου για τη φετινή σεζόν!


Έπειτα από έναν μήνα απουσίας, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πέρασε στο ματς των Βαυαρών με τους Βεστφαλούς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας στο 68' και αντικαταστάθηκε μόλις στο 84', αφού τόσο άντεξε...
Αποκόμισε νέο πρόβλημα τραυματισμού στην αριστερή γάμπα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν θα καταφέρει να παίξει ξανά τη φετινή σεζόν!
Αυτό, σημαίνει φυσικά ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα τον έχει μαζί του για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ενώ θα είναι απών και τα τέσσερα τελευταία ματς της Bundesliga. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα!
Ο Πολωνός στράικερ χτύπησε στο κεφάλι έπειτα από εναέρια σύγκρουση με τον πορτιέρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίτσελ Λάνγκερακ στα τελευταία λεπτά της παράτασης του ημιτελικού Κυπέλλου και αποχώρησε αναγκαστικά, για να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, πέρα από τη διάσειση, έδειξαν ένα μικρό κάταγμα στην άνω σιαγώνα, όπως επίσης και τη μύτη!
Πηγή: gazzetta.gr