Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 17:30

Απάντηση Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ: "Όνειρα θερινής νυκτός"

Γράφτηκε από τον
Απάντηση Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ: "Όνειρα θερινής νυκτός"

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επιθυμεί αποβολή των Πειραιωτών από το Champions League. "Οι συκοφάντες οδηγούνται σε καθημερινή βάση στα δικαστήρια", τονίζεται χαρακτηριστικά.


Οπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Sport24.gr, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί εφικτή την αποβολή του Ολυμπιακού από το επόμενο Champions League εξαιτίας των κατηγοριών που απήγγειλε ο ανακριτής Γιώργος Ανδρέαδης, στον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η αντίδραση των "ερυθρολεύκων" ήρθε λίγο αργότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης (29/4) και μεταξύ άλλων στην επίσημη θέση τους, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για συκοφάντες που οδηγούνται καθημερινά στα δικαστήρια, δεν προβάλουν καμία ανησυχία για τις επιδιώξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μάλιστα τις χαρακτηρίζουν ως "όνειρα θερινή νυκτός".
Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Με αφορμή ψευδή και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα ενημερώνουμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι οι συκοφάντες οδηγούνται σε καθημερινή βάση στα δικαστήρια που είναι και ο φυσικός τους χώρος.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για άλλη μια χρονιά ετοιμάζει το πλάνο του για την κατάκτηση του επόμενου Πρωταθλήματος και την παρουσία του στους ομίλους του Champions League, όσο οι άλλοι κάνουν όνειρα θερινής νυκτός".
Πηγή: sport24.gr