Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 17:56

11ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Νίκες για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι στην 7η αγωνιστική  του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος παλαιμάχων που διοργανώνει η ΕΠΣΜ και έτσι δεν άλλαξε κάτι στις πρώτες θέσεις.


Ο Απόλλωνας Καλαμάτας που οδηγεί την κούρσα νίκησε με ανατροπή 4-3 τους Παλαίμαχους της Πύλου.
Το Ασπρόχωμα και ο Εθνικός Μελιγαλά που ισοβαθμούν στη  2η θέση επικράτησαν με 3-0 του Παμίσου και 5-0 των Πρασίνων Πουλιών, αντίστοιχα, ενώ εντυπωσιακή νίκη σημείωσε και ο 4ος Μεσσηνιακός με 6-1 επί της Θύελλας Παραλίας.
Νίκη και για τους Παλαίμαχους Γαργαλιάνων με 3-0 επί του Ατρόμητου Πλατύ, ενώ η Μεθώνη πήρε στα χαρτιά το τρίποντο με την Ομόνοια που έχει αποβληθεί.
Η ταυτότητα σε τρεις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΥΛΟΥ 4-3
Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 και 1-3, ο Απόλλωνας Καλαμάτας πήρε τη νίκη απέναντι στους Παλαιμάχους της Πύλου και συνεχίζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Κρητικάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θειακός με πέναλτι μείωσε σε 1-2, αλλά ο Σιψάς στη συνέχεια έκανε το 1-3 για να έρθει στη συνέχεια η ανατροπή. Ο Γρηγορόπουλος έκανε το 2-3 και ο Θειακός το 3-3, αλλά και το τελικό 4-3 σημειώνοντας  χατ - τρικ.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουτίβας, Αγγουράς, Αναστασόπουλος, Λύγουρης, Ντάκουρης, Λάζαρης, Χουλιάρας, Παλαμίδης, Θειακός, Γεωργόπουλος, Ζουζούνης. Αγωνίστηκαν και οι Μπαρμπίτσας, Γρηγορόπουλος, Ξυδιάς, Κουραμπάς.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΥΛΟΥ:  Καρμοίρης, Κοντογόνης, Ζόμπολας, Ζουζούνης, Σαρδέλης, Σταματελόπουλος, Ψώνης, Σιψάς, Θεριός, Φιλιππόπουλος, Κρητικάκης. Αγωνίστηκαν και οι Κατσούλης, Μαρκάκης, Αγνιάδης, Ράλλης.


ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-6
Μία ακόμα νίκη σημείωσε προχθές ο Μεσσηνιακός με 6-1 απέναντι στη Θύελλα και έφθασε τους 14 βαθμούς. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Γεωργιόπουλος, Χριστόπουλος, Σακελλαρόπουλος, ενώ στον αντίποδα σκόραρε ο Καμαρινάκης.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Τάγαρης, Καμαρινάκης, Μπάκας, Γεωργούσης, Σερεμέτης, Κουτσαντώνης, Μερκούρης, Ελευθεράκης, Νικολόπουλος, Κουφαλάκος, Θεοδωρακόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κορομηλάς, Χατζής, Ξυνός, Λιαπάκης, Σπάλλας,  Στεφανέας..
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Γυφτοχρήστος, Κολοκάθης, Χατζηαγγελής, Μουστάκας, Σακελλαρόπουλος, Κουτσαντώνης, Σεβαστέλης, Φυκούρας, Χριστόπουλος, Γεωργιόπουλος.  Αγωνίστηκαν και οι Μούργος, Μισέρος και  Κατσίποδας.


ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0
Με σκόρερ τους Ρακιντζή, Σωτηρόπουλο και Χριστόπουλο το Ασπρόχωμα επιβλήθηκε 3-0 του Παμίσου και παραμένει σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή. Το αξιοσημείωτο ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. .
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γιαλελής, Ι. Ηλιόπουλος, Νάτσης, Αναστασόπουλος, Μαστοράκης, Ρακιτζής, Πράττης, Λούτα, Κούτης, Σωτηρόπουλος, Κοκκορόγιαννης.  Αγωνίστηκαν και οι Βαλαβάνης, Βασιλάκης, Πολίτης, Ηλιόπουλος, Χριστόπουλος, Φασουλής.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αλευράς, Δρακόπουλος, Κόλλιας, Φούτρος, Χούλιαρης, Βόλλαρης, Κωνσταντόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος,, Τσικρικός, Χούλιαρης, Νικολόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Ρούτσης, Βλάχος.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(7η αγωνιστική)
Ομόνοια - Μεθώνη 0-3 (α.α.)
Απόλλωνας Καλαμάτας - Παλαίμαχοι Πύλου 4-3
Ασπρόχωμα - Πάμισος 3-0
Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων - Ατρόμητος Πλατύ 3-0
Εθνικός Μελιγαλά - Πράσινα Πουλιά 5-0
Θύελλα Παραλίας - Μεσσηνιακός 1-6
Ρεπό: Αστέρας Μικρομάνης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγωνιστικές)
1. Απόλλωνας Καλαμάτας  26-13 19
2. Ασπρόχωμα 23-7 16
-. Εθνικός Μελιγαλά 20-2 16
4. Μεσσηνιακός 24-6 14
5. Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων 18-9 12
6. Παλαίμαχοι Πύλου 19-14 8
-. Αστέρας Μικρομάνης 8-11 8
8 Ατρόμητος Πλατύ 4-17 6
9. Πάμισος 11-21  3
-. Θύελλα Παραλίας 6-24  3
11. Μεθώνη 11-23 3
12. Πράσινα Πουλιά 7-22 1
13. Ομόνοια -
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Μεθώνη, Ατρόμητος Πλατύ, Μεσσηνιακός, Εθνικός Μελιγαλά, Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων, Αστέρα Μικρομάνης και δύο η  Θύελλα Παραλίας.
* Η Ομόνοια έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα


H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ατρόμητος Πλατύ -  Ομόνοια 3-0 (α.α.)
Πράσινα Πουλιά - Ασπρόχωμα
Μεθώνη - Αστέρας Μικρομάνης
Θύελλα Παραλίας - Απόλλωνας Καλαμάτας
Μεσσηνιακός - Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων
Παλαίμαχοι Πύλου - Εθνικός Μελιγαλά
Ρεπό: Πάμισος