Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 20:16

Τρεις ομάδες περιμένουν πλέον την Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το μπαράζ της Εράνης με τον Αστέρα Αρφαρών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων στη Μεσσηνία, με την ομάδα των Αρφαρών να πανηγυρίζει την τελευταία στιγμή την παραμονή της στην Α' τοπική.


Το πως θα διαμορφωθεί ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Μεσσηνίας όμως τη νέα χρονιά δεν είναι ακόμη γνωστό. 
Θα πρέπει να περιμένουμε τους αγώνες μπαράζ της Κυπαρισσίας για άνοδο στην Γ' εθνική, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 10 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 31 του ίδιου του μήνα. Οι… ενδιαφερόμενες για την πορεία της Κυπαρισσίας Μεσσηνιακές ομάδες είναι τρεις.
Κατ' αρχήν η Εράνη η οποία θα μείνει στην Α' τοπική μόνο αν η Κυπαρισσία ανέβει στην Γ' εθνική. Αν δεν τα καταφέρουν οι «κυανόλευκοι», τότε οι Φιλιατρινοί θα υποβιβαστούν για πρώτη φορά από την Α' τοπική και θα γραφτεί σίγουρα μια από τις άσχημες σελίδες της ομάδας.
Την Κυπαρισσία περιμένει και ο Αστέρας Μικρομάνης ώστε να ανέβει από την Β' τοπική στην Α1 τοπική. Η ομάδα της Μικρομάνης είχε νικήσει στον αγώνα μπαράζ των ομάδων που πήραν την 2η θέση στους δύο ομίλους της Β' τοπικής τον Πανιώνιο Καλαμάτας, όμως η νίκη της θα αποκτήσει αξία μόνο αν η Κυπαρισσία ανέβει στην Γ' εθνική. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αστέρας παραμένει στην Β' τοπική.
Και τέλος ο Ατρόμητος Καλαμάτας που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του στην Γ' τοπική, όμως στο μίνι πρωτάθλημα των τριών πρωταθλητών της κατηγορίας ήρθε τελευταίος και θα ανέβει στην Β' τοπική μόνο αν η Κυπαρισσία ανέβει στην Γ' εθνική.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ