Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015 18:27

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλικό την Κυριακή με Αγίους Αναργύρους - Με προβλήματα η προετοιμασία εν όψει μπαράζ

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλικό την Κυριακή με Αγίους Αναργύρους - Με προβλήματα η προετοιμασία εν όψει μπαράζ

Για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 10 Μαΐου προετοιμάζεται η Κυπαρισσία.

Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα τη Σπάρτη από τη Λακωνία, τον Πανθυρεατικό από την Τρίπολη και τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου από την Αργολίδα, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.
Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα πάρει και το εισιτήριο για τα εθνικά πρωταθλήματα. με τη Κυπαρισσία να υποδέχεται στην πρεμιέρα τη Σπάρτη.
Η πρωταθλήτρια Λακωνίας θεωρείται το πιο δύσκολο εμπόδιο για την Κυπαρισσία, αλλά αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον Αλέξη Μαντζούνη είναι οι πολλές απουσίες στις προπονήσεις. Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει εφτά συνολικά παίκτες να μην μπορούν για διαφόρους λόγους να μετέχουν στην προετοιμασία.
Ο λόγος για τους Γιάννη Καμποσιώρη, Φώτη Παναγόπουλο, Γιώργο Λυδιώτη, Τάκη Καρατζούλια, Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο, Δημήτρη Ζαφείρη και Περικλή Μπακόπουλο.
Οι δύο πρώτοι είναι άρρωστοι, ο Λυδιώτης έχει κάκωση μηνίσκου, ο Καρατζούλιας διάστρεμμα, οι Θεοδωρακόπουλος και  Ζαφείρης είναι φαντάροι, ενώ ο νεαρός Μπακόπουλος απέχει εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού.
Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι οι Καμποσιώρης, Παναγόπουλος, Λυδιώτης και Καρατζούλιας θα προλάβουν το πρώτο ματς στα μπαράζ.  Το γεγονός όμως ότι έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις δεν επιτρέπει στον κ. Μαντζούνη να δουλέψει όπως θα ήθελε.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Α' τοπικής ολοκληρώθηκε στις 19 Απριλίου.
Γι' αυτό το λόγο αυτή την Κυριακή θα δοθεί φιλικό ματς με τους Αγίους Αναργύρους που τερμάτισαν στην 7η θέση στην Α' Αθηνών. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. Το αξιοσημείωτο ότι προπονητής των φιλοξενούμενων είναι ο αδερφός του Αλέξη Ματζούνη, Ανδρέας Ματζούνης.