Παρασκευή, 01 Μαϊος 2015 09:58

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλικός αγώνας υποστήριξης για το Δημήτρη αύριο με ομάδα επιλέκτων

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλικός αγώνας υποστήριξης για το Δημήτρη αύριο με ομάδα επιλέκτων

Η "Μαύρη Θύελλα" δεν έχει υποχρεώσεις στην Γ' εθνική την Κυριακή και έτσι αύριο Σάββατο προγραμμάτισε ένα φιλικό αγώνα με αντίπαλο ομάδα επίλεκτων, με σκοπό την ηθική και οικονομική υποστήριξη του Δημήτρη Νινιού, του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή του Αίαντα που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.


Ο αγώνας θα γίνει στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 2 ευρώ. Οι φίλοι του Δημήτρη που διοργανώνουν το ματς αλλά και η "Μαύρη Θύελλα" που θα συμμετέχει περιμένουν ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο και θα συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό.
Με την ομάδα των επίλεκτων θα παίξουν κάποια μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως οι Νίκος Φρούσσος, Ντανιέλ Μπατίστα και Ηλίας Πουρσανίδης. Θα αγωνιστούν ακόμη οι Μωράκης, Καλογερόπουλος, Κάνιστρας (Πάμισος), Μπαλαλάς, Δικαίος (Εθνικός Μελιγαλά), Μπεγέτης (Μεσσηνιακός), Κουτίβας (Τσικλητήρας Πύλου), Παυλέας (Σπερχόγεια), Αλεξανδρόπουλος (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Καπακλής (Φαραί), Καντούτσης (Φωκικός), Γκελγκέρια (Ηρακλής Καλαμάτας), Τσιγάρος, Πουλουπάτης, Ξένιος, Παλιατσέας (Αίας Καλαμάτας), Κουρεντζής (Πανθουριακός), Γιαννακόπουλος (Αρφαρά). Επίσης θα παίξει ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Δρούγας ενώ είναι πιθανό να παρευρεθεί και να αγωνιστεί και ο Γιώργος Φωτάκης.
Την προσπάθεια στηρίζει και ο Μεσσήνιος αμυντικός της Ντόρτμουντ Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος μάλιστα θα στείλει μια δική του φανέλα αλλά και φανέλες συμπαικτών του στην εθνική ομάδα. Οι φανέλες θα μοιραστούν σε όσους παρευρεθούν στο γήπεδο μετά από κλήρωση.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Πέτρος Κωνσταντινέας με βοηθούς τους Σακκά και Κυριακόπουλο (οι διοργανωρές ευχαριστούν την ΕΠΣΜ για την άδεια να σφυρίξουν το ματς).