Κυριακή, 03 Μαϊος 2015 21:11

Πέρασε δεύτερος ο ΠΑΟΚ, 1-0 το Λεβαδειακό που κινδυνεύει...

Γράφτηκε από τον
Πέρασε δεύτερος ο ΠΑΟΚ, 1-0 το Λεβαδειακό που κινδυνεύει...

Στις νίκες, αλλά και τη δεύτερη θέση επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, που το βράδυ της Κυριακής (3/5) κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

 

 

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν αρκετά καλή στο α’ ημίχρονο όταν έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά πέτυχε μόνο ένα γκολ χάρη σε εύστοχο τέρμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που επανεμφανίστηκε «ζεστός».

 

Στο β’ ημίχρονο το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου ανέβηκε και πήρε ρίσκα, αλλά η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν του επέτρεψε να απειλήσει. Αντίθετα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα.

 

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό, που αναδείχθηκαν ισόπαλος στην Κέρκυρα. Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός έμπλεξε για τα καλά. Κι αυτό καθώς ο Πανθρακικός, που κέρδισε στη Βέροια τον έπιασε στους 40 βαθμούς και τον έριξε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία.

 

Διαιτητής ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου). Βοηθοί οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Τσολάκης (Αθηνών), ενώ 4ος ο Δελφάκης (Αρκαδίας).

 

Κίτρινες: 87’ Ρικάρντο Κόστα, 88’ Μακ - 42’ Ζίτο, 60’ Κώτσιος

 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Τζιόλης, Νομπόα (83’ Κίτσιου), Κάτσε, Περέιρα (74’ Πόζογλου), Μακ, Παπαδόπουλος (90+3’ Κουλούρης)

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σηφάκης, Μιλιάζες, Κώτσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Πελέ, Ζίτο (86’ Μπουσταμάντε), Γκόμες (46’ Μιλοσάβλιεφ), Κατίδης (66’ Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR