Κυριακή, 03 Μάιος 2015 21:48

Ισόπαλοι χωρίς γκολ Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Ούτε ζέστη, ούτε κρύο… Δίχως νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στα Πηγάδια την Κυριακή (3/5) για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

 

 

Η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου ήταν ελαφρώς καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αλλά ο Κλέιτον αστόχησε από την άσπρη βούλα, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα των τελευταίων είκοσι λεπτών. Έτσι έχασαν κάθε ελπίδα για τα πλέι οφ.

 

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη, που έπαιξε με την ασφάλεια της ήδη εξασφαλισμένης 4ης θέσης, δεν πλήρωσε την αποβολή του Γκόιαν και παρέμεινε αήττητο για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς.

 

Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Παππάς, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Ιωάννη Τουμπακάρη.

 

Κίτρινες: 52' Κλέιτον, 16' Βασιλακάκης - 31' Αλόκο, 61' Πάρα, 65', 70’ Γκόιαν, 73' Γιαννιώτας, 87' Λούι, 89' Ρόλε, 91' Νίκο Φερνάντες

 

Κόκκινη: 70’ Γκόιαν

 

ΞΑΝΘΗ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Τριάδης, Γουάλας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (76' Βασιλακάκης), Κλέιτον, Γούτας, Μπέλιτς (68' Καπετάνος), Ράνος (66' Βάλτερ)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Μουνάφο (68' Νίκο Φερνάντες), Αλόκο, Μάσα, Ρόλε, Τσοκάνης, Λομπάτο (60' Γιαννιώτας), Πάρα (74' Ζησόπουλος), Λούι, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR