Τρίτη, 05 Μάιος 2015 13:26

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Η ώρα των ημιτελικών

Γράφτηκε από τον
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Η ώρα των ημιτελικών

Οι πρώτες μάχες στο δρόμο προς τον τελικό της 6ης Ιουνίου θα διεξαχθούν το διήμερο στα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ.

Δύο μεγάλα παιχνίδια, χωρίς ασφαλή προγνωστικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων ανά τον κόσμο. Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα Τρίτη με το μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο μεταξύ της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους, και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν τη «Γιούβε» με το πλεονέκτημα να δώσουν τον επαναληπτικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στην προσπάθεια τους να γίνουν η μοναδική ομάδα που θα επαναλάβει σε δύο διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους τον θρίαμβο κατάκτησης του τσάμπιονς λιγκ.
Ένας πολύπειρος ρέφερι, ο Μάρτιν Άτκινσον, επελέγη από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο αυτό ημιτελικό. Ο 44χρονος Βρετανός έχει βρεθεί ήδη φέτος από μια φορά στο δρόμο των δύο ομάδων. Είχε «σφυρίξει» τον αγώνα της «Γηραιάς Κυρίας» με τον Ολυμπιακό στην Ιταλία για τη φάση των ομίλων (3-2) και αυτόν της Ρεάλ με τη Σάλκε στη Γερμανία για τους «16» (0-2).
Αύριο Τετάρτη θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών, που έχει χαρακτηριστεί ως «πρόωρος τελικός», μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει στο «Καμπ Νου» κόντρα στην αγαπημένη του «Μπάρτσα» και είναι αποφασισμένος να την πετάξει εκτός τελικού. Βέβαια η παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, ώστε να πάει με ενισχυμένη ψυχολογία για την ρεβάνς της 12ης Μαϊου στο Μόναχο. Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 21:45:
Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 12-13 Μαϊου.