Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 17:42

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Συνεχίζει για 10η χρονιά με Δημάκη στον πάγκο - Ξεκίνημα με 8 ανανεώσεις παικτών

Γράφτηκε από τον

Το Διαβολίτσι τερμάτισε φέτος στην πρώτη 8άδα της Α' τοπικής, ενώ έδωσε το παρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Γεγονός  που αποτελεί επιτυχία για μια ομάδα που βρίσκεται μόλις τρία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η συνταγή στον… πάγκο.  Ο Σωτήρης Δημάκης έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και ετοιμάζεται για την 10η σεζόν στο Διαβολίτσι. Μαζί του θα είναι και ο Μιχάλης Παυλάκης, ο οποίος μετρά 3 χρόνια στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας και 7 στα τμήματα υποδομής.
Να σημειωθεί βέβαια ότι μέσα στο Μάιο θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, όμως η σημερινή με επικεφαλής τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει. Γι'  αυτό και ξεκίνησε τον προγραμματισμό για το επόμενο πρωτάθλημα, κλείνοντας πρώτα το κεφάλαιο προπονητής.
Οι παραπάνω συμφωνίες  δεν ήταν και οι μοναδικές αυτές τις μέρες στο φιλόδοξο σύλλογο, μιας και οι ιθύνοντες προχώρησαν σε οχτώ ανανεώσεις. Συγκεκριμένα τη φανέλα του Διαβολιτσίου θα φορούν και τη νέα περίοδο ο γκολκίπερ Γιάννης Μητσέας, ο μεσοεπιθετικός Θοδωρής Δασκαλάκης, ο επιθετικός Θανάσης Θεοδωρόπουλος, ο αμυντικός Βασίλης Βεργόπουλος, ο μέσος Γιώργος Μαρρής, ο μεσοεπιθετικός Αργύρης Κωστόπουλος, ο αμυντικός Νώντας Καστριτσέας και ο επιθετικός Μάριος Βουρνάς.
Με άλλα λόγια ο βασικός κορμός της ομάδας, ενώ πρόθεση είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες.
Γι' αυτό και το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με τους Παναγιώτη Δημητρίου, Θεόφιλο Δημητρίου, Χρήστο Παπαγεωργίου, Ηλία Καπόγλη, Γιώργο Σκαρπαλέζο και Σάκη Παπαδόγιαννη.
Ο Σωτήρης Δημάκης θέλει να πορευτεί η ομάδα με το ίδιο έμψυχο υλικό ώστε το καλοκαίρι να γίνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Ηδη, όπως προαναφέραμε, έχουν ανανεώσει οχτώ παίκτες και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο αριθμός θα μεγαλώσει.
 
Προπονήσεις και
φιλικά όλο το Μάιο

Το πρωτάθλημα της Α' τοπικής μπορεί να έχει ολοκληρωθεί από τον Απρίλιο, αλλά οι προπονήσεις και τα φιλικά στο Διαβολίτσι συνεχίζονται. Ετσι αυτό το Σάββατο ο ΑΟΔ θα δώσει φιλικό τεστ με το Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα (5.30 μ.μ.) και στις 17 Μαΐου επίσης στην Καλαμάτα φιλικό με τον Αίαντα.  Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με Α.Ο. Φαραί και Δαναό. Στο τέλος του μήνα θα γίνει στο Διαβολίτσι φιλικό με ομάδα παλαιμάχων που εργάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και έτσι θα κλείσει η σεζόν. Ο αγώνας θα έχει μάλιστα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί  που θα διατεθούν τα έσοδα.