Τετάρτη, 06 Μάιος 2015 21:38

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ταλέντα από το νομό είδε ο Καβαλιέρης

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ταλέντα από το νομό είδε ο Καβαλιέρης

Φιλικό ματς με αντίπαλο ομάδα επίλεκτων νεαρών παικτών από το Νομό περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την "Μαύρη Θύελλα".

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης και το τεχνικό τιμ της Μεσσηνιακής ομάδας είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν 19 παίκτες Μεσσηνιακών ομάδων, με την προοπτική να γίνει προσπάθεια να ενταχθούν κάποιοι από αυτούς στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.
Το ματς έγινε στο Δημοτικό Στάδιο με τον Καβαλιέρη να διακρίνει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο και στοιχεία για να παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η Καλαμάτα επικράτησε με 5-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Καλαντζής (18', 35'), Ζαχαρόπουλος (30') στο πρώτο ημίχρονο και οι Δημητριάδης (77'), Νιφορόπουλος (82') στο δεύτερο ημίχρονο.
Δοκάρι είχε ο Κακκαλής στο 73' ενώ στην καλύτερη στιγμή των νεαρών ο Μουλιάτος νικήθηκε στο τετατέτ με τον Γκαρμοίρη στο 25'.
Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Γκαρμοίρης, Νιφορόπουλος, Λαζάρου, Χριστοφιλέας, Μαρτίνος, Νικολόπουλος, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καλαντζής, Τσιφλίδης.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Πάππος, Ρούσης, Κεϊτά, Κακκαλής, Δημητριάδης.
Για την ομάδα των επίλεκτων παικτών ξεκίνησαν οι Τσιγάρος (Αίας), Γ. Χαραλαμπόπουλος (Πάμισος), Αρμελίντο Γκιάτα (Δώριο), Παλιατσέας (Αίας), Π. Χαραλαμπόπουλος (Αρφαρά), Μάρκου (Πάμισος), Μπογκντάνι (Πεταλίδι), Γκελγκέρια (Ηρακλής Καλ.), Ξένιος (Αίας), Πουλουπάτης (Αίας), Μουλιάτος (Πανθουριακός).
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Καραγιάννης (Αίας), Γιαννής (Αίας), Σαρδέλης (Πατίστα), Δήμας (Δώριο), Μπομπότσι (Πάμισος), Παπαδόπουλος (Πάμισος), Βέλμαχος (Αίας), Αλεξανδρόποθλος (Αίας).

Την Κυριακή στο Λουτράκι

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο και η Καλαμάτα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Λουτράκι που θα γίνει στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Γ' εθνικής.
Οι Χαρίτος Σαλαπάτας, ο Μούζος  φαντάρος και ο Ρούσσης τιμωρημένος.

Tέλος και ο Ερμής Κιβερίου,
θα γίνουν μόνο τρία ματς

Μετά την Κύμη, τον Μανδραϊκό και τον Αστέρα Μαγούλας, ήρθε η σειρά του καταδικασμένου σε υποβιβασμό Ερμή Κιβερίου να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτσι την Κυριακή θα γίνουν μόνο τρία παιχνίδια για τον 3ο όμιλο!
Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής και οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής:
Κυριακή 10/5
Ερμής Κιβερίου - Βύζας Μεγάρων 0-3 α.α.
Αιολικός - Αστέρας Μαγούλας 3-0 α.α.
Πανελευσινιακός - Κύμη 3-0 α.α.
Μανδραϊκός - Παναργειακός 0-3 α.α.
Αχαϊκή - Ζακυνθιακός
Αστερήςμ Σπηλιώτης, Γκότσης (Κορινθίας)
ΠΑΟ Βάρδας - Παναρκαδικός
Νικολόπουλος (Μεσσηνίας), Σταματάκος (Λακωνίας), Καρβούνης (Μεσσηνίας).
ΠΑΟ Λουτρακίου - Καλαμάτα
Περράκης, Νιδριώτης, Ταμάλης (Αθηνών).
Ρεπό: Δόξα Μανωλάδας
• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι έκανε φέτος η Καλαμάτα Στη Βέροια ο Βρύζας »