Πέμπτη, 07 Μάιος 2015 18:13

Το νταμπλ ζήτησε ο Μαρινάκης από ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ

Γράφτηκε από τον
Το νταμπλ ζήτησε ο Μαρινάκης από ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη (7/5) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες θέλοντας να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ωστόσο θέλησε να καταστήσει σαφές πως το έργο τους δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους επεσήμανε πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι με την Ξάνθη ούτως ώστε να δοθεί συνέχεια στους πανηγυρισμούς με το νταμπλ.

Ο Μαρινάκης παράλληλα αναφέρθηκε στον σχεδιασμό, που γίνεται εν όψει της ερχόμενης σεζόν τονίζοντας πως το όραμά του για τον Ολυμπιακό ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα.

«Συγχαρητήρια και πάλι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Γιορτάσαμε όλοι τον 42ο τίτλο Πρωταθλήματος της ομάδας, αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψετε στην σκληρή δουλειά. Μένουν 16 μέρες για τον τελικό του Κυπέλλου και σε αυτές οφείλετε να είστε επαγγελματίες 100%. Θέλω να τα δώσετε όλα και να κλείσουμε πανηγυρικά τη χρονιά, με το νταμπλ. Όπως σας αξίζει. Καταφέρατε σπουδαία πράγματα και στην Ευρώπη εφέτος. Είδατε τι καταφέρνουν οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Η Γιουβέντους, η Ντνίπρο.

Όλος ο σχεδιασμός που ήδη έχει αρχίσει είναι για να πάμε ακόμα πιο ψηλά στις διεθνείς διοργανώσεις. Έχουμε καταφέρει να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κάθε χρόνο πρέπει να καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Το δικό μου όραμα για τον Ολυμπιακό είναι ευρωπαϊκό και ξεφεύγει από τα ελληνικά σύνορα.

Τώρα, ο στόχος που μας απομένει είναι φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου. Σας ξαναλέω ότι θέλω να τα δώσετε όλα τις επόμενες 16 μέρες για να είστε πανέτοιμοι για το μεγάλο τελικό. Προετοιμάζουμε ένα δυνατό φιλικό την επόμενη εβδομάδα για να είστε σε αγωνιστική ετοιμότητα και ξέρετε ότι κάνουμε τα πάντα για να μην σας λείπει τίποτα. Θέλω από εσάς σκληρή δουλειά και το Κύπελλο για να κλείσουμε τη χρονιά με το νταμπλ, όπως αξίζετε και όπως αξίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού, στον οποίο όλοι μας πρέπει να χαρίζουμε επιτυχίες, νίκες και τίτλους», είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR