Δευτέρα, 11 Μάιος 2015 22:22

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Θα ανέβουμε στη Γ' εθνική", λέει ο "χρυσός" σκόρερ με Σπάρτη Φ. Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η Κυπαρισσία βαδίζει ολοταχώς για τη Γ' εθνική.

Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας νίκησε στην πρεμιέρα των μπαράζ με 1-0 τη Σπάρτη που είναι βασική ανταγωνίστρια και πήρε βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα. Η νίκη ήρθε χάρη σ' ένα φοβερό γκολ του Φώτη Παναγόπουλου στο 31'. Αλλά από την άλλη χρειάστηκαν και οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του γκολκίπερ Θοδωρή Ντουγέρογλου.  Ολοι οι παίκτες της Κυπαρισσίας έδωσαν πάντως τον καλύτερο τους εαυτό για να μπει η ομάδα με το… δεξί στα μπαράζ.
Ο "χρυσός" σκόρερ Φώτης Παναγόπουλος μιλά στο "Ν" γι' αυτό το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών που θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου και δεν κρύβει την πίστη του για άνοδο.
"Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, χωρίς να αμφισβητούμε τη Σπάρτη. Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες θεωρούσαμε ότι εμείς είμαστε το φαβορί και πιστεύω ότι θα ανέβουμε στη Γ' εθνική. Ακόμα βέβαια δεν έχει κριθεί τίποτα. Υπάρχουν πολλά ματς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Εχουμε καλή ψυχολογία και όλα τα ρεκόρ που έχουμε πετύχει φέτος δεν είναι τυχαία".
Οσο για το προχθεσινό 1-0 είπε: "Το ματς κρίθηκε όπως αναμενόταν σε μία, δύο φάσεις. Η Σπάρτη είναι πολύ καλή ομάδα και έπρεπε να προσέξουμε να μην δεχτούμε γκολ, γιατί εμείς όπως και να έχει θα πετυχαίναμε γκολ. Είχαμε την τύχη να προηγηθούμε και να το κρατήσουμε. Η Σπάρτη λέγεται ότι είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Τις άλλες ομάδες δεν τις έχω δει και δεν μπορώ να έχω άποψη".
Η συνέχεια για την Κυπαρισσία περιλαμβάνει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, με τον 29χρονο Πυργιώτη επιθετικό να δηλώνει ότι: "Θα πάμε σοβαρά, όπως και σε όλα, τα ματς να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε. Η νίκη με τη Σπάρτη μας δίνει προβάδισμα, αλλά χρειάζεται προσοχή μέχρι το τέλος".

Χωρίς Μιτρόφ - Καμποσιώρη, παίζουν Παπαγεωργίου - Καρατζούλιας

Το μόνο αρνητικό από την κυριακάτικη πρεμιέρα των μπαράζ είναι ο τραυματισμός του Ιλιε Μιτρόφ. Ο Σκοπιανος μέσος υπέστη βαριά θλάση στο δικέφαλο και το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορεί να παίξει ξανά στα μπαράζ.
Οσον αφορά τους Καρατζούλια και Παπαγεωργίου εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση του Αλέξη Μαντζούνη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όχι όμως και ο Καμποσιώρης που είναι άρρωστος.
Η προπόνηση της Τρίτης ενδέχεται να γίνει στα Φιλιατρά ώστε να εξοικειωθούν οι παίκτες στις συνθήκες (φυσικός χλοοτάπητας) που θα συναντήσουν την Τετάρτη στο Αργος.