Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 08:18

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Για το διπλό σήμερα στο Αργος με ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

Γράφτηκε από τον

Η Κυπαρισσία μπήκε με το… δεξί στα μπαράζ νικώντας στην πρεμιέρα 1-0 την ισχυρή Σπάρτη.

Για να έχει αντίκρισμα όμως αυτή η επιτυχία θα πρέπει να φύγει  σήμερα αλώβητη από το Αργος. Εκεί όπου στις 5 το απόγευμα θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική. Η πρωταθλήτρια Αργολίδας προέρχεται από την ήττα (1-0) από τον Πανθυρεατικό, αλλά έκανε ένσταση και ελπίζει να πάρει το ματς στα χαρτιά.  Κάτι που της δίνει έξτρα κίνητρο για τη αναμέτρηση με τη Μεσσηνιακή ομάδα.
Η Κυπαρισσία θα αγωνιστεί χωρίς τον Ιλιε Μιτρόφ που υπέστη βαριά θλάση στο δικέφαλο και θα χάσει μάλλον όλα τα υπόλοιπα ματς, αλλά και τον Γιάννη Καμποσιώρη που είναι άρρωστος.
Θα έχει όμως τη δική της κερκίδα, καθώς η διοίκηση και ο Εμπορικός Σύλλλογος Κυπαρισσίας προσέφεραν δύο λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων στο Αργος, τα οποία θα αναχωρήσουν σήμερα στις 2 το μεσημέρι από την κεντρική πλατεία.  Ακόμα θα ταξιδέψουν πολλοί φίλαθλοι με ΙΧ.
Οσον αφορά την αποστολή, θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί από την Κυπαρισσία και θα κάνει στάση για φαγητό στην Τρίπολη.
Ο Αλέξης Μαντζούνης στη χθεσινή τελευταία προπόνηση ανέλυσε στους παίκτες τα δυνατά και αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ και ευελπιστεί ότι ο ΑΟΚ θα συνεχίσει στο ΔΑΚ Αργους τη εντυπωσιακή αήττητη πορεία. Το ζητούμενο για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας είναι η νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα βγάλει ουσιαστικά νοκ - άουτ τους γηπεδούχους. Η ισοπαλία δεν θα  είναι βέβαια αρνητικό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι είναι εκτός έδρας ματς και απέναντι σε μια ομάδα που θέλει μόνο νίκη για μπει στο κόλπο της ανόδου.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν πάνοπλοι, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου παρότι ο αγώνας δεν γίνεται στο Κουτσοπόδι (για λόγους ασφαλείας, αφού δεν υπάρχει περίφραξη).

Εκανε την ένσταση και περιμένει

Ο σημερινός αντίπαλος της Κυπαρισσίας κατέθεσε χθες, όπως αναμενόταν, ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη του Πανθυρεατικού Αδάμη στο μεταξύ τους παιχνίδι και ελπίζει ότι θα πάρει το ματς στα χαρτιά. Ο Αδάμης είχε αποβληθεί στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τη Δόξα Μεγαλόπολης και είχε τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές. Η ομάδα της Αρκαδίας υποστηρίζει όμως ότι οι κάρτες δεν υπολογίζονται στα μπαράζ, διότι είναι διαφορετική διοργάνωση και ο παίκτης είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Σφυρίζει ο Σφακιανάκης

Ο έμπειρος διαιτητής Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών) θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με την Κυπαρισσία. Βοηθοί του θα είναι οι Γιαννουγλίδης και Κουτσογιάννος από τον ίδιο σύνδεσμο.  Παρατηρητής θα είναι ο Γιαννόπουλος από την Ηλεία.