Τρίτη, 12 Μάιος 2015 21:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διαδικαστικό χαρακτήρα το ματς με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Μετά από διήμερο ρεπό (λόγω και της κατάστασης στο Στάδιο με τους πρόσφυγες) οι παίκτες της Καλαμάτας θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη την προετοιμασία για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής με αντίπαλο τον Παναρκαδικό.


Η "Μαύρη Θύελλα" θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Τρίπολη με σκοπό να κάνει ότι και στο Λουτράκι. Να πάρει δηλαδή τη νίκη και να τερματίσει στην πρώτη 4άδα του 3ου ομίλου. Ο Μιχάλης Καβαλιέρης στα πλάνα που καταστρώνει μπορεί να υπολογίζει και τον Ρούσση που εξέτισε την ποινή του. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Νιφορόπουλος, του οποίου η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη.
Ο τεχνικός της Καλαμάτας σκοπεύει να δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής σε μικρούς σε ηλικία παίκτες. Αφενός γιατί έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα στο Λουτράκι και αφετέρου γιατί ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή στην κατηγορία, με την "Μαύρη Θύελλα" να έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τον Παναρκαδικό, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή πορεία στο δεύτερο γύρο και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αντίθετα η Μεσσηνιακή ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την άνοδο, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κατέρρευσε και τα παιχνίδια της εδώ και καιρό έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλες τις αναμετρήσεις της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Γ' εθνική. Ο Πανελευσινιακός έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο, ενώ έχουν υποβιβαστεί Κύμη, Μανδραϊκός, Αστέρας Μαγούλας, Ερμής Κιβερίου και Αχαϊκή, με τις τέσσερις πρώτες μάλιστα να έχουν αποχωρήσει.