Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 09:21

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ετοιμη για τον σημερινό "τελικό" με Γαλλία

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ετοιμη για τον σημερινό "τελικό" με Γαλλία

Ετοιμη για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Γαλλία, είναι η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων, όπου προπονητής είναι ο Μεσσήνιος Βασίλης Γεωργόπουλος.

Με το σημερινό ματς η  η ελληνική ομάδα περατώνει τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στη Βουλγαρία.
Η Εθνική ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για τον αγώνα που θα αρχίσει στις 17:00 στο στάδιο της Σωζόπολης με διαιτητή τον Ελβετό Αντριέν Ζακοτέ.
Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι τουλάχιστον ένας βαθμός για να διασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά, με τους νεαρούς «τρικολόρ» να έχουν ήδη προκριθεί, ενώ η νίκη θα δώσει στην Ελλάδα την πρώτη θέση στον όμιλο.
Αναφορικά με τις διασταυρώσεις στην επόμενη φάση, η πρώτη ομάδα του 3ου ομίλου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον δεύτερο από το 4ο γκρουπ και ο δεύτερος θα διασταυρωθεί με τον πρώτο. Α
υτή τη στιγμή στον 4ο όμιλο η Αγγλία έχει 4 βαθμούς, η Ιταλία 3, η Ολλανδία 2 και η Ιρλανδία 1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική ομάδα θα ισοβαθμήσει με τη Ρωσία στη δεύτερη θέση, αν ηττηθεί από τους Γάλλους και ταυτόχρονα η Ρωσία νικήσει τη Σκοτία στη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα αρχίσει την ίδια ώρα στο Σλίβεν. Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένο ότι ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλος 2-2, τα κριτήρια που ισχύουν σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι κατά σειρά τα ακόλουθα:
 1. Καλύτερη διαφορά τερμάτων σε όλους τους αγώνες του ομίλου
2. Καλύτερη επίθεση σε όλους τους αγώνες του ομίλου
3. Χαμηλότερη βαθμολογία από κίτρινες ή κόκκινες κάρτες σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου. Αναλυτικά: Κόκκινη κάρτα ή αποβολή με δεύτερη κίτρινη= 3 βαθμοί ποινής, κίτρινη κάρτα=1 βαθμός (αυτή τη στιγμή οι Έλληνες διεθνείς έχουν παρατηρηθεί με πέντε κίτρινες και οι Ρώσοι με τέσσερις).
4. Κλήρωση
Η βαθμολογία:
ΟΜΑΔΑ       ΑΓ. ΒΑΘ. ΓΚΟΛ
1.    Γαλλία   2    6   6-0
2.    Ελλάδα   2    4   3-2
3.    Ρωσία    2    1   2-3
4.    Σκοτία   2    0   0-6