Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 19:03

Ήττα στις καθυστερήσεις και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Γράφτηκε από τον

Με τον Ραμπό να σκοράρει στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η U17 της Γαλλίας νίκησε 1-0 την Εθνική μας ομάδα και την άφησε εκτός προημιτελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουλγαρίας.


Μια από αυτές τις ήττες που κάνεις πολύ καιρό να τις ξεχάσεις. Μια εξέλιξη θρίλερ με άσχημο φινάλε για την Εθνική Παίδων του Μεσσήνιου προπονητή Βασίλη Γεωργόπουλου που πάλεψε, τα έδωσε όλα κόντρα στους Γάλλους, αλλά ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε την ήττα με 1-0 και τον αποκλεισμό από την προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουλγαρίας.
Οι διεθνείς τα έδωσαν όλα, είχαν σφιχταγκαλιάσει την πρόκριση, κάνοντας μια εξαιρετική προσπάθεια, όμως μια στιγμή αδράνειας έφερε το γκολ-μαχαιριά του Ραμπό ύστερα από ασίστ του Μπουτομπά και το πικρό φινάλε σε αυτή την διαδρομή.
Οι Γάλλοι τερμάτισαν πρώτοι στον τρίτο όμιλο με εννέα βαθμούς, έχοντας το απόλυτο και μαζί τους πέρασε η Ρωσία στο ένα γκολ παραπάνω, αφού νίκησε στο άλλο ματς του γκρουπ με 2-0 την Σκωτία. Οι Ρώσοι ισοβάθμησαν με την Ελλάδα στους τέσσερις πόντους και στην διαφορά τερμάτων προκρίθηκαν στους "8" του EURO.
Πηγή: sport24.gr