Πέμπτη, 14 Μάιος 2015 08:38

ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2: Ασταμάτητη για την άνοδο στη Γ' εθνική (βίντεο και φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τον Θοδωρή Ντουγέρογλου να είναι ανίκητος και τον Φώτη Παναγόπουλο να δείχνει σε ένα ακόμη ματς την εκτελεστική του δεινότητα η Κυπαρισσία πήρε μεγάλο διπλό με 2-0 χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αργους απέναντι στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και διπλασίασε τις νίκες της στα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική.


Η μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται έτσι στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς και δικαιολογημένα πλέον θεωρείται το φαβορί για την άνοδο.
Στο χθεσινό ματς οι παίκτες του Αλέξη Μαντζούνη αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε πολύ καλή, αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα εξαιρετικό για μια ακόμη φορά Θοδωρή Ντουγέρογλου. Ωστόσο αυτό που κρατούν οι Μεσσήνιοι είναι οι τρεις βαθμοί, σε μια έδρα που σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε η Σπάρτη την προσεχή Κυριακή.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους 200 φιλάθλους της Κυπαρισσίας που ακολούθησαν την ομάδα στο Αργος και δεν σταμάτησαν να ενθαρρύνουν τους παίκτες.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.





Η εικόνα του αγώνα

Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα είχαν χάσει από τον Πανθυρεατικό, όμως μετά την ένσταση που έκαναν θεωρούν βέβαιο ότι θα πάρουν στα χαρτιά το ματς. Χθες λοιπόν μπήκαν στο ματς με ενθουσιασμό για να πάρουν τη νίκη και να αποκτήσουν προβάδισμα στον όμιλο.
Και πραγματικά στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος απέναντι σε μια Κυπαρισσία που είχε προβλήματα στην ανάπτυξη, αλλά και στην αμυντική της γραμμή.
Ωστόσο οι γηπεδούχοι αστόχησαν στις 1-2 πρώτες τους επισκέψεις στην εστία της Κυπαρισσίας ενώ, αντίθετα, ο Φώτης Παναγόπουλος με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ στο 21' έδωσε προβάδισμα στην Κυπαρισσία.
Από το σημείο αυτό και μέχρι το 35΄ η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική όμως ο Ντουγέρογλου ήταν ανίκητος. Ειδικά στην φάση του 23' ο γκολκίπερ της Κυπαρισσίας ανάγκασε τον αντίπαλο φορ να του δώσει συγχαρητήρια αλλά και τον κόσμο να τον χειροκροτήσει.
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η Κυπαρισσία κράτησε μακριά από κινδύνους την εστία της και πήγε με το 0-1 στα αποδυτήρια.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σαφώς καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε κάποια ιδιαίτερα πιεστικά διαστήματα, απέναντι σε μια Κυπαρισσία που δεν μπορούσε να βγει μπροστά, αλλά έπαιζε καλή άμυνα και επιπλέον περιόρισε τα πολλά λάθη που έκανε στο πρώτο ημίχρονο.
Οσο η υπεροχή του ΠΑΟΚ δεν έφερνε αποτέλεσμα, τόσο αυξανόταν ο εκνευρισμός των γηπεδούχων και στο 74' η Κυπαρισσία χτύπησε για δεύτερη φορά, με τον Φώτη Παναγόπουλο να αξιοποιεί την πρώτη καλή ευκαιρία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και να πετυχαίνει το 0-2.

Τα γκολ και οι φάσεις

6' Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Ο Καστρίτης από δεξιά έκανε εξαιρετική πάσα στον Αϊβαλιώτη που βρέθηκε απέναντι στον Ντουγέρογλου και έκανε το πλασέ όμως ο γκολκίπερ της Κυπαρισσίας απόκρουσε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σαρρής, ο Κουτσοδήμος έπιασε το σουτ αλλά ο Ντουγέρογλου ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.
9' Από λάθος γύρισμα του Κουτσοδήμου προς τα πίσω ο Φ. Παναγόπουλος πήρε την μπάλα όμως κόπηκε σωτήρια από τον Μπόμπο λίγο πριν μπει στην περιοχή
21' ΓΚΟΛ 0-1 ο Φώτης Παναγόπουλος με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή το 0-1 για την Κυπαρισσία!
23' Απίστευτη διπλή απόκρουση του Ντουγέρογλου! Δυνατό σουτ του Καζά έξω από την περιοχή, απόκρουσε ο Ντουγερόγλου, η μπάλα έφτασε στον Σαρρή που έκανε νέο σουτ από 4-5 μέτρα αλλά ο Ντουγέρογλου πρόλαβε να σηκωθεί και πάλι και με φοβερή απόκρουση έβγαλε τη μπάλα κόρνερ. Ολος ο κόσμος χειροκρότησε τον τερματοφύλακα για την απόκρουση, ενώ και ο Σαρρής του έδωσε συγχαρητήρια.
27' Φάση διαρκείας στην περιοχή της Κυπαρισσίας, σουτ του Κουτσοδήμου, κόντραραν οι αμυντικοί
31' Νέα μεγάλη επέμβαση του Ντουγέρογλου! Ο Κουτσοδήμος εκτέλεσε ένα κόρνερ, δυνατή κεφαλιά του Αϊβαλιώτη μέσα από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Ντουγέρογλου απέκρουσε εντυπωσιακά!
33' Ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ανδρουτσή από δεξιά, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Γεωργιόπουλος αλλά δεν πρόλαβε να την βρει και μπλόκαρε ο Κομπόσης.
48' Ωραία προσπάθεια και σουτ του Σαρρή, απόκρουσε σε κόρνερ ο Ντουγέρογλου
60' Ο Σαρρής μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το σουτ, απόκρουσε σε κόρνερ ο Ντουγέρογλου.
74' ΓΚΟΛ 0-2. Ο Θεοδωρακόπουλος έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο από αριστερά, την γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Φώτη Παναγόπουλο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0-2!
Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Καραντζούλιας (29'), Μουσταφάι (40'), Φίλης (85')
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σφακιανάκης με βοηθούς τους Γιαννουγλίδη, Κουτσοπάνο, όλοι από την Αθήνα.


ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ: Κομπόσης, Καστρίτης, Διαμαντής, Μπόμπος (79' Σκαλίδης), Φίλης, Μουσταφάι, Μουζακιώτης (58' Αντωνιάδης), Καζάς, Αϊβαλιώτης, Κουτσοδήμος, Σαρρής (63' Μπλάτσος).


ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος (76' Κωνσταντόπουλος), Χ. Παπαγεωργίου (57' Θεοδωρακόπουλος), Γεωργιόπουλος (66' Κόλλιας).