Παρασκευή, 15 Μάιος 2015 08:57

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πίστη για άνοδο μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στα μπαράζ

Γράφτηκε από τον

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Κυπαρισσία στα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική.  Μετά την μεγάλη νίκη επί της Σπάρτης με 1-0 την περασμένη Κυριακή στην Τριφυλία, προχθές η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη διπλασίασε τις νίκες της καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στο γήπεδο του Αργους.


Οι Μεσσήνιοι λοιπόν προηγούνται στην βαθμολογία με 6 βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ ακολουθεί η Σπάρτη με 3, ο Πανθυρεατικός με τρεις και ο ΠΑΟΚ που δεν έχει ακόμη βαθμό.
Πρέπει να τονίσουμε πάντως ότι η βαθμολογία μπορεί να διαφοροποιηθεί αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ένσταση που έκανε για το ματς της πρεμιέρας με τον Πανθυρεατικό, ισχυριζόμενος ότι η ομάδα της Αρκαδίας χρησιμοποίησε παίκτη που ήταν τιμωρημένος.
Όπως και να έχει, η Κυπαρισσία απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής και πλέον βλέπει να ακόμη περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.
Στο προχθεσινό ματς η Τριφυλιακή ομάδα δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, ωστόσο είχε ουσία στο παιχνίδι της, ένα εντυπωσιακό Ντουγέρογλου που σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιπάλους και ένα Φώτη Παναγόπουλο που βρήκε δίχτυα και στις δύο τελικές του προσπάθειες στο ματς διαμορφώνοντας το 0-2!

Οι δηλώσεις των
πρωταγωνιστών

Στην Κυπαρισσία λοιπόν επικρατεί ενθουσιασμός για το καλό ξεκίνημα και πλέον η πίστη για την άνοδο στην Γ' εθνική είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Γνωρίζουν όλοι πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη ωστόσο είναι αποφασισμένοι να μην χάσουν την ευκαιρία.
«Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε». Αν κερδίσουμε και το επόμενο ματς ίσως τελικά η άνοδος να κριθεί στον αγώνα που θα δώσουμε στη Σπάρτη», τόνισε ο Θοδωρής Ντουγέρογλου και κατέληξε: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς επαγγελματίες που κάνουμε το χόμπι μας. Η κούραση για να τα προλάβουμε όλα είναι μεγάλη για αυτό και είναι τόσο μεγάλη και η ικανοποίηση μας που πάμε καλά».
Ο σκόρερ των δύο τερμάτων του προχθεσινού αγώνα Φώτης Παναγόπουλος επισήμανε: «Το παιχνίδι κύλησε όπως θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει. Προηγηθήκαμε στο σκορ, κρατήσαμε ανέπαφη την εστία και τελικά πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Κερδίσαμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Μπορούμε την άνοδο. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο πρώτος σκόρερ της Τριφυλιακής ομάδας.
Ο τεχνικός της Κυπαρισσίας Αλέξης Μαντζούνης από την πλευρά του σημείωσε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και κομβικό ματς καθώς είχε και ο ΠΑΟΚ μεγάλο κίνητρο. Η ομάδα μας ανεξάρτητα με το γήπεδο που παίζει και τον αντίπαλο, αγωνίζεται πάντα για τη νίκη. Αυτό έγινε και στο Αργος. Πάνω από όλα είχαμε ψυχή και πάθος. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το ποιος θα βγει πρώτος. Ίσως μετά τον τέταρτο αγώνα μας στη Σπάρτη να έχουμε μια καλή εικόνα».
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι τα είχαν με την τύχη τους. Ο επιθετικός Κώστας Σαρρής έκανε λόγο για ατυχία και αστοχία της ομάδας του που πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την άνοδο.
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Κώστας Τάσαινας σημείωσε πως περίμενε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του παρά το άτυχο αποτέλεσμα.

Μέσα την Κυριακή
με Πανθυρεατικό

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθυρεατικό, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, όπου η Μεσσηνιακή ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το 3 στα 3 και να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου. Την ίδια μέρα, ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου θα υποδεχθεί την ΑΕ Σπάρτης, επίσης για την 3η αγωνιστική.