Πέμπτη, 14 Μάιος 2015 20:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Απολογισμό κάνει ο Καβαλιέρης

Γράφτηκε από τον

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την Καλαμάτα να πηγαίνει στην Τρίπολη για να φιλοξενηθεί από τον Παναρκαδικό.
Ο τεχνικός των Μεσσήνιων Μιχάλης Καβαλιέρης λοιπόν θα παραχωρήσει σήμερα Παρασκευή συνέντευξη Τύπου όπου θα κάνει τον απολογισμό και θα αναφερθεί εφ' όλης της ύλης στα θέματα που αφορούν την ομάδα.


Η συνέντευξη θα δοθεί στις 5 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο και κατά την διάρκεια της ενδεχομένως να φανεί αν ο Καβαλιέρης θα ανανεώσει την συνεργασία του ή όχι με την ομάδα.
Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα προπονηθεί σήμερα στο Στάδιο, ακριβώς μετά την συνέντευξη του Καβαλιέρη, ενώ για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χαρίτοας, Σαλαπάτας, ενώ αμφίβολη κρίνεται  η συμμετοχή του τραυματία Νιφορόπουλου. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Ρούσσης που εξέτισε την ποινή του. Ο αγώνας δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμιά από τις δύο ομάδες, απλώς θα οριστικοποιήσει την θέση που θα τερματίσουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι, είναι τόσο κοντινές οι αποστάσεις των ομάδων, που ανάλογα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής η Καλαμάτα μπορεί να τερματίσει από 3η μέχρι 8η!