Δευτέρα, 18 Μάιος 2015 17:41

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Ο Αίαντας νίκησε 1-0 τον Πάμισο και πήρε τον τίτλο στον 5ο όμιλο

Γράφτηκε από τον

Ο Αίαντας αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 5ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος μετά τη χθεσινή νίκη του με 1-0 επί του Πάμισου σε αγώνα μπαράζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην 1η θέση με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχοντας 22 βαθμούς (και οι δύο 7 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) και για την ανάδειξη του πρωταθλητή έδωσαν αγώνα μπαράζ χθες το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.
Μετά από ένα καλό παιχνίδι, με τους νεαρούς αθλητές να προσπαθούν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στην επικράτηση, ο τυπικά γηπεδούχος Αίας κατόρθωσε με ένα γκολ στο α' ημίχρονο να επικρατήσει.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 20' ο Κανιώρος με διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα στο 32' ο Μπάκας έχασε καλή ευκαιρία για γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Οι νικητές με λίγη τύχη θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ, ιδιαίτερα σε τρεις ευκαιρίες με τον Καραβίτη (μπήκε αλλαγή), στο β' ημίχρονο.
Ο Πάμισος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 57' ο Αράπι τροφοδότησε τον Χαρλέπα, αυτός μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Νικολακόπουλο, σούταρε δυνατά για να αποκρούσει σωτήρια με το ένα χέρι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αίαντα.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Μάριος Μανιατέας με βοηθούς διαιτητές την Δήμητρα Ρηγοπούλου και την Αθανασία Παπαϊωάννου.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Νικολακόπουλος, Παυλέας, Ζαχαριάς, Αδαμόπουλος, Κουλουμπός, Ζαφείρης, Λαμπρόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Κανιώρος, Μπάκας, Παπαγιαννόπουλος. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλογερόπουλος, Καραβίτης.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πετρόπουλος, Ξαπλαντέρης, Ντόγκας, Δημητρακόπουλος, Δ. Κοντομανωλόπουλος, Χαρλέπας, Οικονομόπουλος, Τσιλιβής, Αράπι, Σταθόπουλος, Στασινόπουλος. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Μυστριώτης, Νικολόπουλος.