Δευτέρα, 18 Μάιος 2015 21:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η κακή πορεία του β' γύρου την έριξε στην 7η θέση

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ξεκίνησε και φέτος με υψηλούς στόχους την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, ωστόσο η ολοκλήρωση του μαραθωνίου την έφερε τελικά στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Η Μεσσηνιακή ομάδα την Κυριακή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με ήττα στην Τρίπολη (1-0) από τον Παναρκαδικό και έτσι τερμάτισε στην 7η θέση, η οποία φυσικά δεν είναι καθόλου τιμητική.
Κάνοντας λοιπόν τον απολογισμό της χρονιάς βλέπουμε ότι η Καλαμάτα το… πάλεψε μόνο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, διάστημα στο οποίο ήταν κοντά στους πρωτοπόρους και ήταν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου.
Ο Νίκος Κουρμπανάς κάθισε στο τιμόνι της στον πρώτο γύρο και είχε απολογισμό 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 14 παιχνίδια. Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον Παναρκαδικό (0-2) ήταν το τελευταίο του Κουρμπανά στην Καλαμάτα.
Στον β' γύρο η Καλαμάτα είχε στο τιμόνι της αρχικά τον Κώστα Σταματίου και στην συνέχεια τον Μιχάλη Καβαλιέρη, με τον οποίο τελείωσε και το πρωτάθλημα.
Στο διάστημα αυτό υπήρξε… κατάρρευση με αποτέλεσμα η ομάδα να τερματίσει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Στο διάστημα αυτό η Καλαμάτα είχε 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 12 ματς, ενώ πήρε στα χαρτιά δύο ματς με Κύμη κια Μανδραϊκό.