Κυριακή, 24 Μάιος 2015 20:12

Τα... δοκάρια του Αστέρα σταμάτησαν (0-0) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Γράφτηκε από τον

Η τύχη του γύρισε την πλάτη. Αν και καλύτερος, ο ΠΑΟΚ κόλλησε το απόγευμα της Κυριακής (24/5) στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

 

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπιασε καλή απόδοση κατά διαστήματα, πίεσε τους φιλοξενούμενους, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά είδε τρεις φορές την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Η έλλειψη βάθους στον πάγκο όμως ήταν ξεκάθαρη και ο Γεωργιάδης ξέμεινε από λύσεις όταν οι παίκτες του είχαν στριμώξει τους φιλοξενούμενους.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη καθώς πέτυχε απόλυτα τον στόχο της, αφού ήταν ξεκάθαρο πως αγωνίζεται για την ισοπαλία. Έπαιξε μάλιστα από το 83’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φερνάντες (κατάφερε να αντικρίσει δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά), αλλά άντεξε μέχρι το τέλος.

Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ, που ακόμα δεν έχει νίκη στα πλέι οφ, έχασε πολύτιμος έδαφος για την πρωτιά παραμένοντας ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό, που έχει και ματς λιγότερο. Το συγκρότημα της Αρκαδίας έφτασε τους δύο ξεπερνώντας τον Ατρόμητο.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα, Νομπόα (79’ Σαββίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Μακ (72’ λ.τ. Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60’ Κουλούρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87’ Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84’ Τσοκάνης), Ρόλε (75’ Νίκο Φερνάντες), Μπαράλες.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR