Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 21:08

Πέντε νίκες και δεν… φθάνουν για άνοδο στη Γ' εθνική!

Γράφτηκε από τον

Στις 31 Μαΐου θα γραφεί ο επίλογος στα φετινά μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική. Στον 13ο όμιλο όμως, τα επεισόδια θα συνεχιστούν όπως όλα δείχνουν και τον Ιούνιο.


Κυπαρισσία και Σπάρτη συγκατοικούν στο… ρετιρέ της βαθμολογίας και αρνούνται πεισματικά να κατέβουν. Αμφότερες έχουν από 4 νίκες σε πέντε αγωνιστικές και το πιθανότερο είναι να τις κάνουν πέντε στην τελευταία στροφή.
Οι 15 βαθμοί όμως δεν θα αρκούν για να αναδειχθεί η ομάδα που θα ανέβει στη Γ' εθνική, με δεδομένο ότι έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια και με την ίδια διαφορά τερμάτων. Φαίνεται απίστευτο, αλλά με 15 βαθμούς δεν προβιβάζεσαι. Ετσι θα χρειαστεί να ανταμώσουν για τρίτη φορά φέτος σε αγώνα μπαράζ.
Η Κυπαρισσία έχει πάντως πιο δύσκολο έργο την Κυριακή. Αφενός γιατί παίζει εκτός με τον Πανθυρεατικό και αφετέρου διότι υπήρχε ένταση στο μεταξύ τους ματς στον πρώτο γύρο. Κάτι που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι δεν θα παρουσιαστούν.. αδιάφοροι. Την ίδια ώρα η Σπάρτη θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου έχοντας το αυτί στο Αστρος και με την ελπίδα να ακούσει ευχάριστα νέα.
Να σημειωθεί ότι η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας έχει κρατήσει το μηδέν στα μπαράζ σε 4 παιχνίδια και δέχτηκε γκολ στη μοναδική ήττα μέσα στο 2015 από τη Σπάρτη.