Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 13:22

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ: "Θα έχουν την ίδια… υποδοχή", λέει με... νόημα ο Α. Σαβούρδος για το ματς με ΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Στην τελευταία θέση του 13ου ομίλου μ' ένα μόλις βαθμό υποχώρησε ο Πανθυρεατικός, καθώς έχασε στα χαρτιά  τους βαθμούς που είχε κερδίσει στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.


Η ομάδα της Αργολίδας κέρδισε την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη των γηπεδούχων στο μεταξύ τους ματς. Βαθμολογικά βέβαια δεν αλλάζει κάτι, μιας και οι δύο ομάδες έχουν τεθεί εκτός τροχιάς ανόδου. Το εισιτήριο για τη Γ' εθνική θα πάει είτε στην Κυπαρισσία, είτε στη Σπάρτη. Ο Παθυρεατικός και ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου είναι οι ρυθμιστές σε αυτή τη μάχη, μιας και θα τις αντιμετωπίσουν στην προσεχή τελευταία αγωνιστική. Η ειδοποιός διαφορά όμως, είναι ότι οι Αρκάδες θα παίξουν στο γήπεδό τους και ότι στο ματς του πρώτου γύρου στην Κυπαρισσία, υπήρχε ένταση και κοκορομαχίες στον αγωνιστικό χώρο σ' ένα παιχνίδι μάλιστα που είχε κριθεί από το 29'!
Ο προπονητής του Πανθυρεατικού Αρης Σαβούρδος τονίζει με νόημα ότι: "Θα έχουν την ίδια υποδοχή που είχαμε και εμείς. Η αντιμετώπιση στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι ίδια με αυτή που συναντήσαμε στην Κυπαρισσία. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον φίλαθλο κόσμο της Κυπαρισσίας,  που μπορεί να λέει ότι θέλει".
Με άλλα λόγια η Κυπαρισσία δεν θα έχει… εύκολο απόγευμα την Κυριακή στο Αστρος, παρότι οι γηπεδούχοι έχουν χάσει τις ελπίδες για άνοδο. Εκτός πλάνων για τον Πανθυρεατικό είναι ο Βασίλης Μπάρλας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.