Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 13:00

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για την επόμενη μέρα μιλά σήμερα η διοίκηση

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για την επόμενη μέρα μιλά σήμερα η διοίκηση

Για τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και κυρίως για τις προθέσεις τους για την επόμενη μέρα θα μιλήσουν σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης και τα μέλη της διοίκησης της ομάδας.


Οι «μελανόλευκοι» θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο, κατά την διάρκεια της οποίας θα ανοίξουν τα χαρτιά τους για το μέλλον.
Όπως έχει ειπωθεί εδώ και καιρό, ο Ράλλης και οι συνεργάτες του είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να αποχωρήσουν, χωρίς φυσικά απαιτήσεις, αν υπάρξει επενδυτής ή ομάδα επενδυτών που θα θελήσει να αναλάβει.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στο ορίζοντα ή τουλάχιστον δεν έχει εκδηλωθεί επίσημα.
Επειδή λοιπόν δεν φαίνεται πιθανό να υπάρξει επενδυτής, η διοίκηση σήμερα θα αναφερθεί στο τι προτίθεται να κάνει. Κατ' αρχήν αν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει και κατά δεύτερον, αν το κάνει, με τι στόχους, τι δυνατότητες και προοπτικές.
Είναι πολύ πιθανό πάντως να μην συνεχίσουν όλα τα μέλη της διοίκησης (ο Παπαθεοδωρίδης έχει εκφράσει ήδη την σκέψη του να αποχωρήσει). Σήμερα θα φανούν πιο καθαρά το τι σκέφτονται να κάνουν οι «μελανόλευκοι».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ