Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 12:42

Με τρεις σοβαρές απουσίες στο Αστρος η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Με απουσίες θα αγωνιστεί η Κυπαρισσία στο κυριακάτικο ματς με τον Πανθυρεατικό για την 6η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.


Ο λόγος για τους Ιλιε Μιτρόφ, Γιάννη Καμποσιώρη και Γιώργο Παναγόπουλο (φωτό) οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στο Αστρος. Ο τελευταίος θα χάσει όπως όλα δείχνουν και το μπαράζ με τη Σπάρτη - αν χρειαστεί- , μιας και βρίσκεται στη Μύκονο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η προετοιμασία για τον Πανθυρεατικό ξεκίνησε χθες το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αστρος την Κυριακή.
Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θέλει μόνο νίκη προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του 13ου ομίλου.
Αν την ίδια ώρα η Σπάρτη νικήσει και αυτή τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, τότε ο ΑΟΚ θα ισοβαθμήσει με τους Λάκωνες στους 15 βαθμούς και θα έχουμε πλήρη ισοβαθμία (από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια με την ίδια διαφορά τερμάτων 1-0 και 2-1).
Ως εκ τούτου θα γίνει αγώνας μπαράζ στις 7 Ιουνίου (μάλλον στην Τρίπολη) για να αναδειχθεί η ομάδα που θα ανέβει στη Γ' εθνική.
Ο Αλέξης Μαντζούνης έχει ξεκαθαρίσει πάντως ότι στο μυαλό των παικτών του δεν υπάρχει το σενάριο του μπαράζ, παρά μόνο ο αγώνας με τον Πανθυρεατικό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν ελπίδες ανόδου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι.