Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 17:50

Από ένα έως τρία μπαράζ τον Ιούνιο

Γράφτηκε από τον

Μόνο σε πέντε από τους 14 συνολικά ομίλους έχει κριθεί η πρωτιά στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική. Τα υπόλοιπα εννέα εισιτήρια θα γίνουν γνωστά την Κυριακή ή τον Ιούνιο.


Διότι Κυπαρισσία και Σπάρτη είναι πολύ πιθανό να δώσουν αγώνα μπαράζ (πλήρη ισοβαθμία). Το ίδιο ισχύει και για Εορδαϊκό, Παναργειακό Ορεστικού στον 4ο όμιλο, αλλά και για τη Θήβα με τη Μαλεσίνα στον 7ο όμιλο.
Οι περισσότερες πιθανότητες όμως είναι στον 13ο όμιλο, καθώς στους άλλους  ομίλους χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική. Ενδεχόμενο ισοβαθμίας υπάρχει ακόμα σε 1ο, 2ο, 3ο, 10ο, 11ο και 12ο όμιλο, αλλά ένας από τους δύο υπερτερεί.
Θυμίζουμε ότι έχουν ανέβει Φαρκαδόνα (5ος όμιλος), Πύδνα Κίτρους (6ος όμιλος), Αχέροντας Καναλακίου (8ος όμιλος), Ηράκλειο (9ος όμιλος) και Ερμής Ζωνιανών (14ος όμιλος).
Πολύ κοντά στη Γ' εθνική είναι ο Νέστος Χρυσούπολης (1ος όμιλος). ο Λαγκαδάς (2ος όμιλος). ο Διγενής Ακρίτας (3ος όμιλος), ο Κανάρης Χίου (10ος όμιλος). ο Ιάλυσος (11ος όμιλος) και ο Α.Ο. Λεβάντε (12ος όμιλος).
Στον 4ο όμιλο τον πρώτο λόγο έχει ο Εορδαϊκός και στον 7ο ο Α.Ο. Χαλκίς (Θήβα και Μαλεσίνα είναι στη 2η θέση), ενώ στον 13ο όμιλο υπάρχει η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τη Σπάρτη.