Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 18:08

Τι πραγματικά έγινε στο ματς Κυπαρισσία - Πανθυρεατικός…

Γράφτηκε από τον
Τι πραγματικά έγινε στο ματς Κυπαρισσία - Πανθυρεατικός…

Τους κόπους όλης τη χρονιάς παίζει η Κυπαρισσία στο κυριακάτικο ματς με τον Πανθυρεατικό στο Αστρος και θέλει μόνο το διπλό για να πάει σε… τελικό μπαράζ με τη Σπάρτη.

Αγωνιστικά ο ΑΟΚ έχει μεγάλη διαφορά από τους πρωταθλητές Αρκαδίας και οι πιθανότητες για νίκη (από τη στιγμή που μόνο αυτός έχει βαθμολογικό κίνητρο) είναι πολύ μεγάλες. Ομως το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι και αυτό φαίνεται εκ πρώτης από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα στην "Ε" ο προπονητής της ομάδας του Αστρους Αρης Σαβούρδος.
"Θα έχουν την ίδια υποδοχή με αυτή που είχαμε εμείς στην Κυπαρισσία", δήλωσε ο νεαρός κόουτς, υπονοώντας πως δεν είχαν και την καλύτερη φιλοξενία στο προ δεκαπενθημέρου ματς.
Επειδή εμείς ήμασταν σε εκείνο το παιχνίδι μπορούμε να πάρουμε θέση για τα όσα συνέβησαν… Καταρχήν η αποστολή του Πανθυρεατικού δεν συνάντησε κανένα "κλίμα τρομοκρατίας", ούτε από διοικούντες, ούτε από κόσμο, ούτε από ποδοσφαιριστές/τεχνικό τιμ.
Απλά λίγο πριν το 60' δημιουργήθηκε μια ένταση με λογομαχίες μεταξύ παικτών και το ματς διακόπηκε για 2-3 λεπτά, η οποία ένταση ξεκίνησε από 1-2 ποδοσφαιριστές του Πανθυρεατικού. Το άσχημο είναι πως ορισμένοι παίκτες του ΑΟΚ… τσίμπησαν στις προκλήσεις και μέχρι τη λήξη του αγώνα υπήρξαν άλλες 2-3 στιγμές έντασης, χωρίς σε καμία περίπτωση να ξεφύγει η κατάσταση.
Κανένας παίκτης του ΑΟΚ δεν χτύπησε αντίπαλο του, αν και δύο παίκτες του Πανθυρεατικού έπεσαν στο έδαφος κάνοντας… θέατρο.
Επίσης ο Φ. Παναγόπουλος όταν έκανε το 4-0 αφιέρωσε το γκολ στον Σαβούρδο στέλνοντας του φιλάκια. Ηταν σίγουρα μια λάθος κίνηση από τον φορ του ΑΟΚ, όμως δεν έβρισε ή δεν έκανε άκομψη χειρονομία προς τον πάγκο του Πανθυρεατικού. Η απάντηση από τους Αρκάδες και από τον ίδιο τον Σαβούρδο ήταν "θα τα πούμε σε δύο εβδομάδες στο Αστρος" και "θα δείτε τι θα πάθετε στο Αστρος", εννοώντας προφανώς πως θα κάνουν… πολεμικό το παιχνίδι της Κυριακής.
Αυτά ήταν όσα έγιναν στο ματς της Κυπαρισσίας και δεν νομίζουμε πως το κλίμα που συνάντησε ο Πανθυρεατικός ήταν εχθρικό. Από εκεί και πέρα οι δηλώσεις Σαβούρδου προφανώς του προσφέρουν άλλοθι για τα όσα ενδεχομένως γίνουν την Κυριακή. Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Πανθυρεατικό βλέπουν το ματς με τον ΑΟΚ ως "τελικό". Το γιατί είναι άγνωστο, αφού είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και από τη στιγμή που η μοναδική ομάδα που έχει έννομο συμφέρον είναι η Σπάρτη…