Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2015 08:12

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παρέμβαση Τσώνη για να βγει διοίκηση και να συνεχίσει ο Πετρουλάκης

Γράφτηκε από τον

Μετά την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Πετρουλάκη ότι δεν θα συνεχίσει στον Πάμισο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι η γενική συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη το βράδυ δεν θα αναδείκνυε νέα διοίκηση στους «πράσινους».


Και πραγματικά στο ραντεβού στο "Ideal" στο Πάρκο Μεσσήνης ανταποκρίθηκαν μεν περίπου 60 παράγοντες και φίλοι της ομάδας, ωστόσο δεν υπήρξε ικανός αριθμός ατόμων που να εκφράσει την πρόθεση να εμπλακεί ενεργά και να συγκροτηθεί διοίκηση.
Η παρουσία του δημάρχου Γιώργου Τσώνη ωστόσο, έστειλε αισιόδοξοα μηνύματα για άμεση μελλοντική λύση….

Η εξόφληση του χρέους
και οι διαφορετικές απόψεις

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, ο Γιώργος Πετρουλάκης επανέλαβε ότι είναι κουρασμένος και ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει. Υπήρξαν μάλιστα και διαφωνίες του παράγοντα των «πράσινων» με αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Παμίσου που έδωσε το παρών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Καπερώνη.
Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις όσον αφορά την οργάνωση της ανδρικής ομάδας όσο και για την σχέση που πρέπει να έχει με την ακαδημία.
Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πέτρουλάκης στάθηκε στην πρόσφατη εξόφληση του χρέους που είχε ο Πάμισος από το 1997, το οποίο αποτελούσε ένα σημαντικό εμπόδιο στην όποια εξέλιξη της ομάδας και επιπλέον ήταν αποτρεπτική στο να προσέλθουν νέα άτομα στην διοίκηση.
Ο πρώην πρόεδρος των «πράσινων» σημείωσε πως τώρα που δεν υπάρχει το χρέος περιμένει συμμετοχή και κάλεσε παράγοντες και φίλους της ομάδας να εμπλακούν ενεργά.

Η στάση του δημάρχου
και το κάλεσμα σε Πετρουλάκη

Η παρουσία του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη ήταν καταλυτική καθώς έδειξε διατεθειμένος να βγει μπροστά και να συμβάλλει και αυτός στο να συγκροτηθεί άμεσα διοίκηση στους «πράσινους». Μάλιστα προανήγγειλε πως θα είναι και ο ίδιος μέλος της διοίκησης. Ο κ. Τσώνης τόνισε πως θα έχει προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη της παλιάς διοίκησης αλλά και με άτομα που νομίζει ότι μπορούν να βοηθήσουν τους «πράσινους»
Στην συνέχεια είχε συνομιλία με τον Γιώργο Πετρουλάκη και του ζήτησε να μείνει στην ομάδα και να βοηθήσει και αυτός ώστε να συγκροτηθεί διοίκηση.
Ο Πετρουλάκης του απάντησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει μόνος του και ότι θα μπορούσε να μείνει με την προϋπόθεση να μπουν και άλλα άτομα στην διοίκηση και να μην… τρέχουν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Η κουβέντα έμεινε στη μέση, ωστόσο η διάθεση του Τσώνη να βοηθήσει και η κουβέντα του με τον Πέτρουλάκη άφησαν τελικά την αισιοδοξία ότι ο Πάμισος θα βρει σύντομα διοικητική λύση.

Καμιά επαφή με Αντωνόπουλο

Όσον αφορά τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, δεν έχει πλέον καμιά επαφή με τους ανθρώπους του Παμίσου και η αποχώρηση του από την ομάδα πρέπει να θεωρείται οριστική. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον επιχειρηματία που ήρθε υποσχόμενος πολλά πέρυσι το καλοκαίρι, ωστόσο σε η συνέχεια δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν οι φίλοι των «πράσινων»…