Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2015 12:46

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Οριστικά την Κυριακή 14 Ιουνίου η γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Οριστικά την Κυριακή 14 Ιουνίου η γενική συνέλευση

Οριστικοποιήθηκε και επίσημα η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης της "Μαύρης Θύελλας"η οποία θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 μ. στην αίθουσα «Αλ. Κουμουνδούρος».


Εκεί θα φανεί και επίσημα αν θα υπάρξει επενδυτής ή ομάδα επενδυτών που θα θελήσει να πάρει τα ηνία από τον Γιώργο Ράλλη και να οδηγήσει την ομάδα τη νέα χρονιά.
Μέχρι και χθες πάντως δεν υπήρχε κάποια κρούση στην διοίκηση των «μελανόλευκων» για αυτό και οι πιθανότητες διοικητικής αλλαγής δεν είναι πολλές, λόγω έλλειψης επενδυτή…
Από την άλλη πλευρά, καμιά ουσιαστικής εξέλιξη δεν υπάρχει στις προσπάθειες του Ράλλη να βρει "συμπαίκτες", ανθρώπους που θα στηρίξουν οικονομική την ομάδα τη νέα χρονιά.
Έτσι, μετά και την αποχώρηση του Παπαθεοδωρίδη, αυτή τη στιγμή ο Ράλλης είναι μόνος του όσον αφορά την χρηματοδότηση της ομάδας. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει έστω και έτσι, ωστόσο θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να πορευθεί υπό αυτές τις συνθήκες τη νέα χρονιά η Καλαμάτας.
Όσον αφορά την συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν, σύμφωνα με το καταστατικό, μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σωματείου.
Όπως ανακοινώθηκε επίσης, όσα μέλη επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Λουκά (6944-916026) από 18.00 έως 20.30 στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως και την ώρα έναρξης αλλά και κατά τη διάρκειά αυτής στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος".
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή την Κυριακή 21 Ιουνίου.