Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2015 19:16

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Εκανε τις πρώτες τρεις μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕ Μάνης ανακοίνωσε πως επέστρεψε στις τάξεις της ένας από τους καλούς επιθετικούς που έχουν φορέσει την φανέλα της.

Ο λόγος για τον Νίκο Καλαρίτη που επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως το "βαρύ πυροβολικό" και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν φορέσει ποτέ την φανέλα της ΑΕΜ επιστρέφει και επίσημα στην ομάδα μας. Ο λόγος για τον Νίκο Καλαρίτη, η αγωνιστική αξία του οποίου είναι γνωστή σε όλους και αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα την αγαπημένη μας ΑΕΜ!
Ο Νίκος στα 27 του χρόνια έχει καταφέρει να κάνει μια αξιοθαύμαστη καριέρα μιας και εκτός από την ΑΕΜ έχει αγωνιστεί και σε αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου και μεγάλων κατηγοριών όπως. Μεσσηνιακός (Δ' εθνική), Ασή Γωνια Ρεθύμνου (Δ' εθνική), Σπερχόγεια (Α' τοπική), Δώριο (Α' τοπική), Φαλαισία Αρκαδίας (Α' τοπική.
Ο παίκτης σε δήλωση του τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου μετά από 1 χρόνο απουσίας (λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων). Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ΑΕΜ να πετύχει τους στόχους της".

Πήρε ακόμη Γιατράκο
και Χρυσομάλη

Η Μάνη όμως ολοκλήρωσε δύο ακόμη μεταγραφές.
Συγκεκριμένα ο 18χρονος αμυντικός Κωνσταντίνος Χρυσομάλλης είναι και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας.  "Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον και εγώ μέλος αυτής της οικογένειας και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο Χρυσομάλλης.
Επιπλέον στην Μάνη θα αγωνίζεται και ο 23χρονος μέσος Βασίλης Γιατράκος ο οποίος με την σειρά του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην ομάδα του τόπου μου και εύχομαι να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ για να πετύχει τους στόχους της».