Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 08:23

"Κυανόλευκη" απόβαση στο Περιστέρι - Δεν φτάνουν τα 2000 εισιτήρια στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
"Κυανόλευκη" απόβαση στο Περιστέρι - Δεν φτάνουν τα 2000 εισιτήρια στην Κυπαρισσία

Λίγα ίσως αποδειχθούν τα 2000 εισιτήρια που έχει ζητήσει η Κυπαρισσία για το μπαράζ ανόδου της Κυριακής με την Σπάρτη στο Περιστέρι.

Η ζήτηση από τον κόσμο για τα εισιτήρια του αγώνα είναι μεγάλη, τόσο από την Κυπαρισσία και από άλλες περιοχές της Μεσσηνίας όσο και από Μεσσήνιους της Αθήνας.
Ετσι η διοίκηση του ΑΟΚ προσανατολίζεται να ζητήσει άλλα 1000 εισιτήρια και αυτό θα γίνει στη σύσκεψη της αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα στις 11 το πρωί στην Αθήνα.

Σύσκεψη για τα
μέτρα ασφαλείας

Στη σύσκεψη θα δώσουν το παρών από πλευράς ΑΟΚ ο πρόεδρος Γιώργος Φωτεινός και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Συνοδινός.
Αν η αστυνομική διεύθυνση δώσει το ΟΚ, τότε η Μεσσηνιακή ομάδα θα έχει 3000 εισιτήρια στη διάθεση της για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της.
Και φυσικά θα γίνει γνωστό σε ποιες θύρες θα καθίσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Τα εισιτήρια πάντως θα τα προμηθεύουν οι φίλαθλοι την ίδια μέρα από τα εκδοτήρια του γηπέδου και δεν θα τα πάρει νωρίτερα η κάθε ομάδα.
Χθες πάντως η διοίκηση του ΑΟΚ έβγαλε αφίσες που καλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή και να πάει στο Περιστέρι δωρεάν, με λεωφορεία που θα βάλει η διοίκηση, ένας επιχειρηματίας της πόλης, ο εμπορικός σύλλογος και ίσως ο δήμος Τριφυλίας.
Εκτός από τους Κυπαρισσιώτες που ετοιμάζουν μεγάλη εκστρατεία, ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες πόλεις του νομού (Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Μεσσήνη, Καλαμάτα), ενώ πολλοί είναι και οι Μεσσήνιοι που κατοικούν στην Αθήνα που θα βρεθούν στο πλευρό του ΑΟΚ.
Ηδη υπάρχει κινητοποίηση μέσω και του συλλόγου Τριφυλίων της Αθήνας.

Από το Σάββατο
στην Αθήνα

Από εκεί και πέρα η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί για την πρωτεύουσα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει προπόνηση σε γήπεδο της Αθήνας (πιθανότατα του Ιωνικού στη Νίκαια), μιας και ο Ατρόμητος δεν δίνει το δικό του στις δύο ομάδες ώστε να προπονηθούν.
Στα αγωνιστικά οι "κυανόλευκοι" πήραν χθες ρεπό για να ξεκουραστούν και από σήμερα επιστρέφουν στις καθημερινές προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο.
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο των Φιλιατρών που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.

Υπολογίζονται Παναγόπουλος
και Θεοδωρακόπουλος

Ο στρατευμένος Θεοδωρακόπουλος πιθανότατα σήμερα θα επιστρέψει στην Κυπαρισσία από τη Ρόδο και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Αλέξη Μαντζούνη.
Ο Γιώργος Παναγόπουλος που βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στη Μύκονο για επαγγελματικές υποχρεώσεις, κατά μεγάλο ποσοστό θα ενσωματωθεί έστω και την τελευταία στιγμή στην αποστολή, ώστε να υπάρχει μια ακόμη λύση ενός έμπειρου παίκτη έστω και αν είναι απροπόνητος.
Ετσι μοναδικές απουσίες θα είναι αυτές του τραυματία Μιτρόφ και του τιμωρημένου Ζαφείρη.