Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 20:19

Εβδομάδα εξελίξεων στην "Μαύρη Θύελλα" - Την Κυριακή η καθοριστική συνέλευση

Γράφτηκε από τον

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας στην "Μαύρη Θύελλα". Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ομάδας στις 10 το πρωί στην αίθουσα «Αλ Κουμουνδούρος» και μέχρι τότε αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα όσον αφορά την σύνθεση της διοίκησης και την επόμενη μέρα της ομάδας.



Η πιθανότητα
νέου επενδυτή

Το πρώτο πράγμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Κυριακή είναι αν θα υπάρξει τελικά κάποια ομάδα νέων επενδυτών για να μπει στην ομάδα.
Υπάρχει η περίπτωση του της ομάδας του Δημήτρη Καπουλέα αλλά και του Χρήστου Βρακά, για τον οποίο επιμένει (πως ίσως έχει συμμετοχή) ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας Λυκούργος Γαϊτανάρος. Βεβαίως να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο κ. Βρακάς έχει δηλώσει τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα έχει εμπλοκή.
Όπως και να έχει το αν θα προχωρήσει η παραπάνω κίνηση ή κάποια άλλη είναι κάτι που θα φανεί εντός των ημερών.
Προς το παρών πάντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια των ανθρώπων της Καλαμάτας που να οδηγεί στο συμπέρασμα πως η ομάδα θα αλλάξει χέρια.

Οι "συμπαίκτες"
και ο Παπαδόπουλος

Ο Ράλλης λοιπόν σε πρώτη φάση κοιτάζει πως μπορεί ο ίδιος να οργανώσει την ομάδα. Η αποχώρηση του Παπαθεοδωρίδη τον αφήνει μόνο του όσον αφορά την κάλυψη των οικονομικών αναγκών της ομάδας. Όπως τόνισε ο ίδιος οι προσπάθειες του να βρει "συμπαίκτες" που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα δεν έχουν αποδώσει μέχρι τώρα. Έτσι ο πρόεδρος της ομάδας θα στραφεί και στον Σταύρο Παπαδόπουλο. Οι πληροφορίες λένε ότι τις προσεχείς μέρες που ο Παπαδόπουλος θα έρθει στην Μεσσηνία, θα επιδιώξει μια συνάντηση μαζί του ώστε να δει αν μπορεί και αυτός να στηρίξει την ομάδα την νέα χρονιά.
Να θυμίσουμε πως ο Παπαδόπουλος είχε στηρίξει ξανά τον Ράλλη στα πρώτα χρόνια της θητείας του στην Μεσσηνιακή ομάδα, στο νέο ξεκίνημα που έγινε το 2010.
Ενδεχόμενη εμπλοκή ή έστω στήριξη του Παπαδόπουλου ασφαλώς και θα διαφοροποιήσει σημαντικά τα δεδομένα.

Το... χειρότερο σενάριο

Τα παραπάνω είναι τα πιθανά ενδεχόμενα όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας. Υπάρχει και το… χειρότερο ενδεχόμενο να μείνει η κατάσταση ως έχει σήμερα. Δηλαδή να μείνει ο Ράλλης μόνος του, με τα άλλα τρία μέλη της διοίκησης, τους Χρήστο Λουκά, Ακη Δάλλα και Αλκη Καραγιάννη.
Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές θα είναι μόλις δύο. Η πρώτη θα είναι να ξεκινήσει η ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ, μόνο με Μεσσηνίους παίκτες και με πρώτο στόχο την παραμονή. Η δεύτερη θα είναι να παραιτηθούν και αυτοί που είναι τώρα στην ομάδα βλέποντας ότι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και η ομάδα να μείνει χωρίς διοίκηση…
Τις μέρες που θα ακολουθήσουν να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το διοικητικό τοπίο στην Μεσσηνιακή ομάδα και θα διαφαίνεται ποιο θα είναι το μέλλον της.