Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 17:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ακαρπες οι προσπάθειες του Ράλλη για…. συμπαίκτες

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ακαρπες οι προσπάθειες του Ράλλη για…. συμπαίκτες

Η γενική συνέλευση της Κυριακής βρίσκεται στο επίκεντρο των φιλάθλων της "Μαύρης Θύελλας", μιας και θα φανεί το πως θα πορευτεί η Μεσσηνιακή ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 10 το πρωί στην αίθουσα «Αλ Κουμουνδούρος» στο διοικητήριο.
Μέχρι και χθες δεν υπήρχε ενδιαφέρον κάποιου επενδυτή ώστε να μπει στα διοικητικά της Καλαμάτας και είναι δύσκολο αυτό να συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο Γιώργος Ράλλης που έκλεισε πέντε χρόνια στην Καλαμάτα ως πρόεδρος και χρηματοδότης προσπαθεί να βρει ορισμένους "συμπαίκτες" που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, μετά και την αποχώρηση του Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη που ήταν το… δεξί του χέρι.
Πάντως μέχρι τώρα οι προσπάθειες του έχουν αποβεί άκαρπες και το μέλλον της ιστορικής ομάδας μόνο ρόδινο δεν προδιαγράφεται.
Στις σκέψεις του Ράλλη είναι να συναντηθεί με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, για να δει αν έχει πρόθεση να βοηθήσει οικονομικά τη νέα χρονιά, κάτι που είχε κάνει στο κοντινό παρελθόν.
Πάντως ο κ. Παπαδόπουλος δύσκολα θα βρίσκεται στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε ο Ράλλης δεν αναμένεται να έχει κάτι χειροπιαστό από αυτόν ώστε να το ανακοινώσει στη συνέλευση.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ