Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 19:29

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U -19: Με Ουκρανία, Αυστρία και Γαλλία θα παίξει η Εθνική

Γράφτηκε από τον
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U -19: Με Ουκρανία, Αυστρία και Γαλλία θα παίξει η Εθνική

Η Ουκρανία, η Αυστρία και η Γαλλία είναι οι τρεις αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 που θα διεξαχθεί στην χώρα μας το διάστημα 6-19 Ιουλίου.


Τις εθνικές Ουκρανίας, Αυστρία και Γαλλίας θα αντιμετωπίσει η Ελληνική ομάδα νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 που θα διεξαχθεί στην χώρα μας, από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου.
Η κλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη και η εθνική μας ομάδας θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο, όπου στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Βέροιας. Την Πέμπτη 9 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει για τη δεύτερη αγωνιστική στις 6.30 μ.μ.στο AEL FC Arena την Αυστρία και την Κυριακή 12 Ιουλίου θα αναμετρηθεί στο ΔΑΚ Κατερίνης στις 9 το βράδυ με την Γαλλία.
Στο δεύτερο όμιλο συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ρωσία.
Ολοι οι αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, θα διεξαχθούν σε Κατερίνη, Βέροια και Λάρισα.
Να σημειωθεί ότι οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα περάσουν στην ημιτελική φάση.

Φιλικά με Δανία

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 η εθνική μας ομάδα έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Δανίας στις 12 και 14 Ιουνίου στο δημοτικό στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη». Πρόκειται για τα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας.
Για τα δύο φιλικά, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας, έχει καλέσει τους παρακάτω παίκτες: Κώστα Κότσαρη (Παναθηναϊκός), Μανώλη Σάλιακα, Κώστα Τσιμίκα (Ολυμπιακός), Αλμπερτο Ρούσσο (Γιουβέντους), Τιμόθεο Τσελεπίδη (ΠΑΟΚ), Ζήση Καραχάλιο (Ολυμπιακός), Στέλιο Πόζογλου (ΠΑΟΚ), Πασχάλη Σταΐκο (Παναθηναϊκός), Ευθύμη Κουλούρη (ΠΑΟΚ), Πέτρο Ορφανίδη (SKODA Ξάνθη), Μιχάλη Ηλιάδη (Ολυμπιακός), Χρήστο Θεοδωράκη (Ατρόμητος Αθηνών), Παναγιώτη Κυνηγόπουλο (Αιγινιακός), Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη (ΑΕΚ), Νίκο Βασαΐτη (ΠΑΟΚ), Γιώργο Κυριακόπουλο (Αστέρας Τρίπολης), Δημήτρη Μαυρία (Αναγέννηση Καρδίτσας), Σπύρο Παπασπύρο (Ατρόμητος Αθηνών), Νίκο Βέργο (Ολυμπιακός), Απόστολο Κατσέτη (Α.Σ. Τρέντσιν), Παναγιώτη Δεληγιαννίδη (ΠΑΟΚ), Αριστομένη Τζιτζικαλάκη (Ατρόμητος Αθηνών) και Βασίλη Μηλιώτη (Ερμιονίδα).