Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 08:34

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μεγάλο πριμ από τη διοίκηση για άνοδο - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια του μπαράζ

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή είχαμε χθες το πρωί στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του μπαράζ ανόδου μεταξύ της Κυπαρισσίας και της Σπάρτης…


Τελικά ύστερα από νέα ενημέρωση που είχε η διοίκηση του ΑΟΚ από την ΕΠΣ Αθηνών τα εισιτήρια δεν θα τα πάρει στα χέρια της η κάθε διοίκηση, αλλά θα βρίσκονται στα γκισέ του γηπέδου Περιστερίου…
Συγκεκριμένα οι φίλοι της Κυπαρισσίας μπορούν να προμηθεύονται τα 2000 εισιτήρια (κοστίζουν 5 ευρώ έκαστος) από τις 15.15 (περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) έξω από το γήπεδο Περιστερίου στις θύρες 7 και 1. Η διοίκηση του ΑΟΚ κάνει έκκληση στους φιλάθλους της να βρίσκονται εγκαίρως στο γήπεδο για να πάρουν τα εισιτήρια, μιας και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη τόσο από τη Μεσσηνία, όσο και από Μεσσήνιους της Αθήνας.

Χωρισμένοι οι Κυπαρισσιώτες…

Να σημειώσουμε πως οι φίλοι της Κυπαρισσίας θα είναι χωρισμένοι στο γήπεδο του Περιστερίου, μιας και 500 θα καθίσουν στη μεταλλική κερκίδα (Θύρα 1) πίσω από το ένα τέρμα και 1500 θα είναι στην Θύρα 7 που είναι η κεντρική θύρα απέναντι από των επισήμων και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν δοθεί στις διοικήσεις των ομάδων από 30 προσκλήσεις, 30 προσκλήσεις έχουν δοθεί στις ΕΠΣ Μεσσηνίας και Λακωνίας και από 40 σε ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΟ και θα διατεθούν αποκλειστικά από αυτές. Σύνολο 200 άτομα που θα μπουν με προσκλήσεις και θα καθίσουν στα επίσημα (Θύρα 3).
Οσον αφορά τη ζήτηση από τους Κυπαρισσιώτες φιλάθλους μέχρι χθες το απόγευμα είχαν κλείσει τρία λεωφορεία και συνέχιζαν. Φυσικά πολλοί θα πάνε με τα αυτοκίνητα τους στην πρωτεύουσα και πολλοί θα είναι οι Μεσσήνιοι της Αθήνας που θα βρεθούν στο πλευρό του ΑΟΚ.

Αυστηρά μέτρα από Αστυνομία

Τέλος, να επισημάνουμε πως η Αστυνομία απεύθυνε στη προχθεσινή σύσκεψη αυστηρή προειδοποίηση στις διοικήσεις των δύο ομάδων για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Στις θύρες πριν την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για κροτίδες και καπνογόνα, ενώ οι παραβάτες απειλούνται ακόμα και με την διαδικασία του αυτόφωρου σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο. Επίσης πιθανές φθορές που θα προκληθούν στις θύρες του γηπέδου από τους φιλάθλους θα επιβαρύνουν τις διοικήσεις της κάθε ομάδας.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο στρατευμένος Θεοδωρακόπουλος και ο Γ. Παναγόπουλος θα είναι στη διάθεση του Αλέξη Μαντζούνη και έτσι μοναδικές απουσίες θα είναι αυτές του τραυματία Μιτρόφ και του τιμωρημένου Ζαφείρη.

Σούπερ πριμ από τη διοίκηση, που
"χρυσώνει" τους παίκτες για την άνοδο!

Εκτός από το γόητρο, τη δόξα και την υστεροφημία οι παίκτες της Κυπαρισσίας έχουν έναν ακόμη σημαντικό λόγο να κερδίσουν την Κυριακή τη Σπάρτη…
Ο λόγος είναι το μεγάλο πριμ που τους δίνει η διοίκηση της ομάδας, ύστερα από ομόφωνη απόφασή της!
Συγκεκριμένα οι διοικούντες της Κυπαρισσίας θέλουν να δουν την ομάδα τους στη Γ' εθνική κατηγορία, στιγμή που θα είναι η κορυφαία στην ιστορία του ΑΟΚ και γι' αυτό αποφάσισαν να… χρυσώσουν τους παίκτες αν τα καταφέρουν στο μπαράζ ανόδου με Σπάρτη.
Το ποσό που θα μοιραστούν οι παίκτες αν ανέβουν στη Γ' εθνική είναι υπέρογκο για μια ερασιτεχνική ομάδα, πολύ δε περισσότερο τη στιγμή που δεν στηρίζεται από έναν παράγοντα του διαμετρήματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά από Κυπαρισσιώτες επιχειρηματίες.
Το μόνο που μπορούμε να γράψουμε (μιας και οι διοικούντες δεν επιθυμούν να ανακοινώσουν το ύψος του ποσού) είναι πως το νούμερο θα είναι… πενταψήφιο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σφυρίζει ο έμπειρος Γιάχος

Ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική μεταξύ της Κυπαρισσίας και της Σπάρτης.
Πρόκειται για πολύ έμπειρο διαιτητή που είναι και διεθνής και έχει σφυρίξει πολλά παιχνίδια Σούπερ Λιγκ και αρκετά ντέρμπι. Μην ξεχνάμε βέβαια πως ήταν ο διαιτητής στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος του 2013 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, που δεν είχε… δει το χέρι του Μανιάτη στη γραμμή (πέναλτι και αποβολή) και γενικώς είχε πολύ άσχημη διαιτησία.
Βοηθοί του Γιάχου θα είναι οι Καρατζίκας και Απτόσογλου από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) και παρατηρητής ο Καρατζάς (Εύβοιας).