Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 15:57

Επιστολή Μπέου στον Κοντονή!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή απέστειλε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος του Βόλου αναφέρεται στην απόφαση της ΕΠΟ να μην διεξαχθεί στο Βόλο ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων της Football League, χαρακτηρίζοντας την ομοσπονδία «μαγαζί και παραμάγαζο» κάποιων.

Αναλυτικά όσα υποστηρίζει...

«Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ΕΠΟ, που διοικείται στην πλειοψηφία της από κακουργηματικά διωκόμενους παράγοντες, αποφάσισαν να μην διεξαχθεί στο Βόλο ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων της Football League, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και να μετατεθεί στη Λάρισα.

Μία απόφαση που αποσκοπεί στον έμμεσο εκβιασμό των παραγόντων όλων των ΕΠΣ, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα υποταγής σε όσους επιχειρήσουν να εκφράσουν τις διαφωνίες τους στο μέλλον.

Είναι ντροπή εν έτει 2015, να υπάρχουν στο χώρο του αθλητισμού τέτοιες κατάπτυστες νοοτροπίες και πρακτικές.

Ως Δήμαρχος Βόλου καταδικάζω την απόφαση αυτή της ΕΠΟ, τα μέλη της οποία εξακολουθούν να θεωρούν την Ομοσπονδία μαγαζί και παραμάγαζο τους με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάποιων ολίγων,

Κύριε Υπουργέ. Ηρθε η ώρα η Πολιτεία να πάρει θέση και να σταματήσει ο βιασμός της νομιμότητας με εκβιαστικούς τρόπους που οδηγούν το δημοφιλέστερο άθλημα στο τέλμα και την απαξίωση.

Οι εκβιασμοί με πρόσχημα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου πρέπει επιτέλους να σταματήσουν.

Δεν είναι δυνατόν, κακουργηματικά διωκόμενοι να αποφασίζουν για τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντίθετα, το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να διοικείται από ανθρώπους που έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και η ηθική τους δεν αμφισβητείται από την κοινωνία.

Κλείνοντας την επιστολή αυτή, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πόλεις όπως ο Βόλος δεν εκβιάζονται.

Με τιμή,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. ΜΠΕΟΣ»
Πηγή: sentragoal.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ