Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 16:17

ΣΠΑΡΤΗ: «Δεν υπάρχει φαβορί…», λέει στο "Ν" ο πρόεδρος των παλαιμάχων Ηλίας Τρακάκης

Γράφτηκε από τον

Απόλυτα μοιρασμένο βλέπει τον Κυριακάτικο αγώνα μπαράζ της Κυπαρισσίας με την Σπάρτη ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Λακωνικής ομάδας Ηλίας Τρακάκης.


Όπως τονίζει στο "Ν" και οι δύο ομάδες έχουν αρετές και το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες: «Πιστεύω ότι το ματς είναι 50-50 και κάθε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο. Η Σπάρτη έδειξε στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια ότι διαθέτει περισσότερη ποιότητα όμως από την άλλη πλευρά η Κυπαρισσία έχει δείξει ότι έχει ψυχή, παλεύει με όλες τις δυνάμεις της και δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Ο κ. Τρακάκης σημείωσε τον πρωτοφανή ξεσηκωμό στην Λακωνία αλλά και την ιστορική ευκαιρία της Σπάρτης να επιστρέψει σε μια μεγάλη κατηγορία όπως η Γ' εθνική. «Όλοι οι παλαίμαχοι θα είμαστε στο γήπεδο όπως και πάρα πολύ κόσμος από την Σπάρτη. Υπάρχει ξεσηκωμός για το ματς και περιμένουμε μεγάλη προσέλευση φιλάθλων». Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Σπάρτης μας θύμισε επίσης ότι η ομάδα της Λακωνίας έπαιξε για τελευταία φορά στην Β' εθνική το 1994 και στο τέλος χρονιάς, ο τότε ΑΟ Σπάρτης, διαλύθηκε. Για μερικά χρόνια δεν υπήρχε ομάδα με το όνομα της Σπάρτης και το 1997 προέκυψε η ΑΕ Σπάρτης, από τον πρώην Χαρυσιακό. Δύο δεκαετίες μετά λοιπόν η Σπάρτη φιλοδοξεί να επιστρέψει σε μια μεγάλη κατηγορία.