Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 21:44

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Ηταν δύσκολη χρονιά», λέει ο Δ. Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Ηταν δύσκολη χρονιά», λέει ο Δ. Παναγόπουλος

Δύσκολη χαρακτηρίζουν στον Ατρόμητο Καλαμάτας τη φετινή χρονιά, παρότι η ομάδα έφτασε μια ανάσα από την άνοδο.

 

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Παναγόπουλος, ο οποίος από τον Ιανουάριο και μετά ανέλαβε και την τεχνική καθοδήγηση της. «Ηταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά όχι από την πορεία στη διάρκεια της σεζόν».

Ο Ατρόμητος κατάφερε μέσα από μπαράζ να διεκδικήσει την άνοδο στη Β' τοπική, αλλά μόνο σε περίπτωση που και η Κυπαρισσία κέρδιζε στον μπαράζ με τη Σπάρτη, το εισιτήριο για τη Γ' εθνική. Το ότι η Καλαματιανή ομάδα δεν ευτύχησε να ανέβει στη Β' κατηγορία δεν ήταν κάτι που στενοχώρησε τους ανθρώπους της. Μιλώντας για το παραπάνω ο κ. Παναγόπουλος τόνισε: «Δεν μας στενοχώρησε το γεγονός ότι η Κυπαρισσία δεν κατάφερε να ανέβει στη Γ' εθνική και δεν πήραμε και εμείς την άνοδο στη Β' τοπική. Με την ευκαιρία που μου δίνετε να πω εκ μέρους του Ατρόμητου ένα μεγάλο μπράβο στην Κυπαρισσία που έφτασε να διεκδικεί μέχρι την τελευταία στιγμή την άνοδο».

Μπορεί η άνοδος να μην ήρθε από τα μπαράζ, όμως στον Ατρόμητο κρατούν κάποιες πιθανότητες, οι οποίες έχουν να κάνουν με ομάδες που αδυνατούν αυτή την περίοδο να συγκροτήσουν διοικήσεις και γενικά δυσκολεύονται να λειτουργήσουν. Σχετικά με αυτό ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε: «Και πέρσι υπήρξε το ίδιο σκηνικό, όπου κάποιες ομάδες λόγω του οικονομικού μέχρι την τελευταία στιγμή αναζητούσαν λύσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν. Πολλά ακούγονται και γράφονται και έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε έως τις 31 Ιουλίου για να δούμε αν μας δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστούμε στην πιο πάνω κατηγορία».

Αλλάζει φιλοσοφία

Στη συνέχεια ο κ. Παναγόπουλος μας μίλησε για τα σχέδια της ομάδας ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου: «Πρώτα απ' όλα να αναφέρω ότι συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας με φιλικά παιχνίδια κάθε Σάββατο. Από την επόμενη θα δίνουμε φιλικά και στη διάρκεια της εβδομάδας. Στα παιχνίδια αυτά δοκιμάζουμε και παίκτες, τους οποίους θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα, ενόψει της χρονιάς. 

Από εκεί και πέρα η ομάδα αλλάζει τη φιλοσοφία της. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι και να μην έχουμε διαμαρτυρίες προς αντιπάλους και διαιτητές».

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο δεν έχει ξεκινήσει, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Παναγόπουλος θα παραμένει προπονητής, έχοντας διπλό ρόλο, καθώς θα προσφέρει και τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής. Οσο για το έμψυχο δυναμικό έχει παρθεί η απόφαση να αποχωρήσουν 6-7 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν ταιριάζουν με τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ομάδα τη νέα χρονιά.