Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 13:09

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Καμία επαφή ακόμα με Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Καμία επαφή ακόμα με Παπαδόπουλο

Η διοικητική αβεβαιότητα παραμένει στην Καλαμάτα, μιας και ούτε χθες Πέμπτη υπήρξε επαφή του προέδρου Γιώργου Ράλλη με τον Σταύρο Παπαδόπουλο.

Ο τελευταίος έχει έρθει  από την Τρίτη  μαζί με την οικογένειά του για διακοπές στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και θα παραμείνει αρκετό καιρό. Ακόμα όμως δεν έχει βρεθεί με τον κ. Ράλλη,  που θα του ζητήσει είτε να βοηθήσει οικονομικά τη "Μαύρη Θύελλα", είτε να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την ομάδα.  Το θέμα βέβαια είναι οι προθέσεις του πρώην προέδρου της Καλαμάτας, τις οποίες δεν γνωρίζουν ούτε οι στενοί του συνεργάτες! Διότι όπως γράψαμε και χθες, έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι πήρε σύνταξη από το ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη δεν κρύβει ότι η Καλαμάτα είναι μέσα στην καρδιά του και την έχει βοηθήσει πολλές φορές.
Η απάντηση του κ. Παπαδόπουλου θα κρίνει και τις επόμενες κινήσεις του Γιώργου Ράλλη, ο οποίος έχει πει επίσης στη πρόσφατη συνέλευση ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από μια ομάδα επενδυτών.
Οπως και να 'χει, ο σημερινός πρόεδρος θέλει οικονομικά στηρίγματα για να μπορέσει να συνεχίσει στο τιμόνι και τη νέα περίοδο και να βάλει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Αν δεν τα βρει, δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέα γενική συνέλευση στην οποία θα γνωστοποιήσει ότι αδυνατεί να συνεχίσει.