Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 13:18

ΑΟΚ: Επιστολή στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιστολή στη πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έστειλε η διοίκηση της Κυπαρισσίας και ζητά επιείκεια σχετικά με τα όσα αναφέρει ο ρέφερι Γιάχος στο φύλλο αγώνα του μπαράζ με τη Σπάρτη για τη ρίψη μπουκαλιών και σημειώνει ότι γι' αυτό ευθύνεται ο… Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και οι άσεμνες χειρονομίες του γκολκίπερ της Σπάρτης Γαρόζη.

Αναλυτικά το κείμενο: "Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω: Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τελεί υπό τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από την αθλητική δικαιοσύνη, στο ημίχρονο της αναμέτρησης , τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και των αποδυτηρίων, προκάλεσε τον εκνευρισμό των φιλάθλων μας, οι οποίοι στα πρώτα 45’ δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα με την άψογη συμπεριφορά τους.
Το παραπάνω γεγονός όμως, σε συνδυασμό με την εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι, το αίσθημα αδικίας για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του, αλλά και τον προκλητικό ερχομό του τερματοφύλακα της ΑΕ Σπάρτης προς την κερκίδα των φιλάθλων μας με την επίτευξη του 3ου γκολ κάνοντας απρεπείς χειρονομίες, οδήγησε τους φιλάθλους μας στο 89’ της αναμέτρησης, σε πράξεις (ρίψη 5-6 μπουκαλιών), οι οποίες δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία του συλλόγου μας και σε κάθε περίπτωση τις καταδικάζουμε. Οι φίλαθλοί μας, δεν έχουν δώσει δικαιώματα στο παρελθόν και το απέδειξαν και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε με την ΑΕ Σπάρτης στον όμιλο των μπαράζ, όπου βρίσκονταν φίλοι και των δύο ομάδων στην ίδια κερκίδα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Για το λόγο αυτό ζητάμε την επιείκειά σας".
  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ