Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 13:35

ΑΕΚ: Ο «Τίγρης» θέλει Ροναλντίνιο!

Γράφτηκε από τον

Αμάν!!! Τι μπαμ θα είναι αυτό με τον Ροναλντίνιο για την ΑΕΚ; Λέτε να σκάσει τέτοια βόμβα;



Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό και χωρίς να παίζουμε με τις λέξεις καταλαβαίνουμε την αγωνία σας... Απλά πράγματα όπως μας τα μετέφερε σούπερ πηγή από τον «Δικέφαλο».

Στον Μελισσανίδη είπαν εδώ και αρκετές εβδομάδες για το ενδιαφέρον του Ροναλντίνιο να επιστρέψει στην Ευρώπη αφού θα έμενε ελεύθερος από την Κερετάρο (ομάδα από το Μεξικό). Για όσους δεν γνωρίζουν, ο «Τίγρης» ξέρει πολλά χρόνια το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, αλλά και τον αδερφό του «Ρόνι», τον Ρομπέρτο Ασίς, που είναι και ο μάνατζέρ του.

Εξηγήθηκε στον επιχειρηματία ότι ο Βραζιλιάνος σταρ δεν είναι αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα. Άλλωστε το έχει δηλώσει πριν από λίγα χρόνια πως θα ήθελε στα τελειώματα της καριέρας του να παίξει στην χώρα μας ποδόσφαιρο καθώς του αρέσει η Αθήνα και ο λαός μας (και ο Βέρτης).

Ο Μελισσανίδης από την άλλη ήταν ξεκάθαρος. Δεν πρόκειται να κάνει υπερβάσεις στο μπάτζετ. Και αυτή τη στιγμή ο «Ρόνι» είναι ακριβός για τα δεδομένα της ΑΕΚ. Επομένως μόνο με θαύμα μπορεί να γίνει κάτι. Αυτή είναι η αλήθεια, ξεκάθαρα πράγματα.

Το ντιλ στην Τουρκία που επίκειται για τον Βραζιλιάνο με την Αντάλιασπορίσω θα ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν παίζουν αυτά τα λεφτά στα Σπάτα.

Όμως: Του χρόνου είναι μια άλλη ιστορία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Μελισσανίδης έχει πει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως τον θέλει να τον δει στο νέο γήπεδο με τη κιτρινόμαυρη φανέλα! Να μπει στην «Αγιά Σοφά» ο Βραζλιάνος σούπερ σταρ και να σείεται το γήπεδο!

Έστω και στα 36 του χρόνια το επόμενο καλοκαίρι. Το θέλει πολύ ο Μελισσανίδης αυτό το ντιλ. Την ίδια ώρα και η πλευρά του ποδοσφαιριστή λέει τα καλύτερα και έχει εκτίμηση και σεβασμό στον επιχειρηματία.

Έτσι έχει το θέμα. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

Πηγή: onsports.gr