Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015 08:26

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: «Εχω μεγαλώσει αρκετά...», δηλώνει αποκλειστικά στο "Νοτοsport» ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον

Για μία ακόμα φορά ο Σταύρος Παπαδόπουλος διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής του στη «Μαύρη Θύελλα» με αποκλειστική του δήλωση στο «Νοτοsport» και καλεί τους νεότερους σε ηλικία Μεσσήνιους να στηρίξουν το ντόπιο ποδόσφαιρο.


«Εγώ έχω μεγαλώσει αρκετά και η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει πια να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τα χρόνια περνάνε» μας είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η Μεσσηνία έχει 100.000 κόσμο, ας βοηθήσουν και λίγο οι νεότεροι ώστε η «Μαύρη Θύελλα» και το ντόπιο ποδόσφαιρο να ξαναβρεθούν ψηλά».
Ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της ασπρόμαυρης ομάδας θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί και τη νέα σεζόν το Μεσσηνιακό, αλλά όχι στο βαθμό που το έκανε τα προηγούμενα χρόνια: «Οσο μπορώ θα βοηθάω αλλά σίγουρα σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς η κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, μαζί κι εμένα».
Οσο για τη φημολογούμενη συμφωνία μεταξύ των παραγόντων των «πράσινων» και της «Μαύρης Θύελλας» για... μετακόμιση στο γήπεδο του Μ.Γ.Σ., ο Σταύρος Παπαδόπουλος έδειξε να μην γνωρίζει κάτι: «Δεν είναι στο χέρι μου και δεν αποφασίζω μόνος μου. Ο Μεσσηνιακός έχει συμβούλιο και είναι απαραίτητη η έγκριση των μελών του ώστε να συμβεί κάτι τέτοιο».     
Μετά τα παραπάνω η θέση της σημερινής διοίκησης της Καλαμάτας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη ενόψει της καινούργιας σεζόν, καθώς η στήριξη του Σταύρου Παπαδόπουλου αποτελούσε ένα από τα τελευταία... χαρτιά του Γιώργου Ράλλη, που τώρα είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει αλλού συμμάχους.
Με δεδομένη, άλλωστε, την παραδοχή εκ μέρους του στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση πως δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το οικονομικό βάρος, η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν φέτος στη «Μαύρη Θύελλα» έχουν πάρει τα δελτία τους αναχωρώντας για... άλλες πολιτείες.