Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015 10:02

Ενδιαφέρον από επενδυτή για την Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Η απώλεια της ανόδου στη Γ' εθνική έφερε στενοχώρια στην Κυπαρισσία, όχι όμως και απογοήτευση.

Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να βάλει ξανά ψηλά τον πήχη τη νέα σεζόν ώστε η τριφυλιακή ομάδα να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτή, ο οποίος ενδέχεται να βρίσκεται αύριο στην πόλη της Κυπαρισσίας για να συζητήσει με τον πρόεδρο Γιώργο Φωτεινό. Οι ιθύνοντες δεν αποκαλύπτουν πάντως την ταυτότητά τους, αλλά αφήνουν να διαρρεύσει ότι πιθανή εμπλοκή του θα ανεβάσει το μπάτζετ σε δυσθεώρητα ύψη για το τοπικά δεδομένα. Κάτι που σημαίνει ότι η Κυπαρισσία θα ενισχυθεί αισθητά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, η διοίκηση εξετάζει αρκετές περιπτώσεις τόσο εντός, όσο και εκτός Μεσσηνίας, χωρίς ακόμα να έχει επέλθει συμφωνία.
Ο πρώην πια τεχνικός της Κυπαρισσίας Αλέξης Μαντζούνης με δηλώσεις του στο "Ν" ξεκαθαρίζει ότι η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θα είναι για πάντα στην καρδιά του, παρά την πικρία από το "διαζύγιο" και κυρίως τον άκομψο τρόπο που ήρθε.
Δηλώνει μάλιστα ότι: " Δίχως ίχνος ειρωνείας, αν ο ΑΟΚ ανέβει του χρόνου στη Γ' εθνική, θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει, γιατί θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της επιτυχίας. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι πριν έρθω στην ομάδα, την υποστήριζα γιατί είναι ομάδα του τόπου και με αξίωσε ο Θεός να δουλέψω και να ζήσουμε αυτά που ζήσαμε φέτος".
Ο κ. Μαντζούνης τονίζει στη συνέχεια ότι: "Δεν αφήνω καμία σκιά στην ομάδα και για κανέναν.  Γιατί φέτος εκτός από προπονητής, έγινα και οπαδός του ΑΟΚ".