Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2015 19:42

Τα δίνει... όλα για Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Αποφασισμένοι να ταράξουν τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζονται στο Λιμάνι μετά τη γενναία αύξηση του μπάτζετ που προτίθεται να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδωσε σαφή εντολή για την απόκτηση παικτών από το… πάνω ράφι και ήδη ξεκίνησε η προσέγγιση του Κέβιν Μιραλάς, που φέρεται να θέλει να φύγει από την Έβερτον.

 

Ο Βέλγος παρουσιάζεται θετικός να ντυθεί εκ νέου στα «ερυθρόλευκα» και η εκτελεστική επιτροπή θα προσπαθήσει να υλοποιήσει μια μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο και θα εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία του κόσμου.

 

«Είμαι πάντα θετικός σε οποιαδήποτε συζήτηση για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, που είναι άλλωστε η δεύτερη πατρίδα μου», δήλωσε ο Μιραλάς στην εφημερίδα «Goal» και γίνεται κατανοητό πως τα πάντα είναι ανοιχτά.

 

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η απόκτησή του. Τόσο γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Τότεναμ και η Μονακό, όσο και γιατί θα πρέπει να βγει από τα ταμεία της ΠΑΕ ένα μεγάλο ποσό.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Έβερτον τον κοστολογεί τουλάχιστον 7-8 εκατ. ευρώ, νούμερο που φαντάζει απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Αν σκεφτεί κανείς, όμως, πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν και τα «ζαχαρωτά» κινδυνεύουν να τον χάσουν δίχως ανταλλάγματα σε μερικούς μήνες, τότε μπορεί οι απαιτήσεις τους να μειωθούν.

Όπως και να έχει, η πρόθεση του Ολυμπιακού να επαναφέρει στο έμψυχο δυναμικό του τον Μιραλάς δείχνει και τη διάθεση των νταμπλούχων Ελλάδας για σπουδαίες μεταγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR